Ακόμη μια επιτυχημένη η παρουσία των Μαχητών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα BUDOKAI
 

Η συνεπής και μεθοδική εκπαίδευση των αθλητών της σχολής πολεμικών τεχνών Μαχητές Αλμυρού και Νέας Αγχιάλου του sensei Αντώνη Λεωνίδα  απέδωσε για άλλη μια φορά καρπούς, καθώς οι πρωτιές αλλά και η τεράστια προσπάθεια όλων των αθλητών το απέδειξε.

Αναφερόμαστε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Budokai  το οποίο πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Καλαμπάκας την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 όπου η σχολή των Μαχητών έδωσε το παρόν με 41 αθλητές. Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα  της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου. Το παρόν  έδωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου Πουλικίδης Αναστάσιος, η Γενική Γραμματέας Χαριτοπούλου Μαρία καθώς και πολλοί προπονητές και σύλλογοι από όλη την Ελλάδα.

 

Η επιτυχία των Μαχητών είναι αποτέλεσμα του προσωπικού ταλέντου των αθλητών, των πειθαρχημένων προπονήσεων και των στοχευόμενων οδηγιών του δασκάλου τους sensei Αντώνη Λεωνίδα. Ο ίδιος συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες αθλητές της σχολής για την επιτυχία τους, την άψογη και άρτια εμφάνιση τους, καθώς και για την υποδειγματική συμπεριφορά και αθλητική παιδεία που απέδειξαν κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των αγώνων.

 

Ευχαριστεί τους γονείς των αθλητών που στηρίζουν τα παιδιά τους και πάντα είναι ανοικτοί και δεκτικοί σε αθλητικές προκλήσεις που θα προάγουν την αθλητική παιδεία και εξέλιξη των παιδιών τους. Επίσης ευχαριστεί τους αθλητές της σχολής μας Καψόπουλο Νικόλαο, Αλμπανίδη Θεοδόση οι οποίοι ετοίμαζαν τους αθλητές κατά τη διάρκεια των αγώνων αλλά και τον Στέκα Νικόλαο και Μηλιώνη Σταύρο οι οποίοι προσέφεραν της υπηρεσίες τους ως κριτές του πρωταθλήματος. Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στο site της σχολής  www.dojomachites.gr.

 

Αναλυτικά οι συμμετέχοντες αθλητές:

Μέρμηγκας Σπήλιος, Σιαμέτη Ευαγγελία, Δεληζήση Φυλαρέτη, Κοσμίδης Χρήστος, Καραδήμας Λεωνίδας, Πορταρίτης Αθανάσιος, Τσιάμης Τριαντάφυλλος, Πατσιαλίδης Ευάγγελος, Καλτσάς Αλέξανδρος, Καλαντζής Κων/νος, Σιαμέτης Νικόλαος, Πλατή Χαρά, Μέρμηγκας Άγγελος, Καρατάσιος Μάριος, Κεχαγιά  Ελένη, Νικολός Δημήτριος, Καραμπελιάς Ευστάθιος, Κεχαγιάς Ιωάννης, Τσιάμος Ιωάννης, Μυλωνάς Κων/νος, Κεχαγιά Γιολάντα, Μπραζογούλα Ευαγγελία, Πατσιαλίδης Παναγιώτης, Καραλή Καλλιόπη, Νικηφοράκης Νικόλαος, Μηλιώνης Δημήτριος, Θεοχάρης Βασίλειος, Δεληζήσης Χρίστος,  Κοσμίδης Δημήτριος, Μπισμπιρούλα Χρυσαφένια, Καλτσάς Γεώργιος, Στουρνάρας Μιχάλης,  Μπραζογούλας Ιωάννης, Νικολού Χριστίνα, Ζούρκου  Νεφέλη, Ζούρκου Αναστασία, Βαρβάρης Ιωάννης, Πάσιου Ελένη, Αθανασίου Δημήτριος, Γκρίνια Παρασκευή, Αλμπανίδης Θεοδόσης.

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.