Εστεμμένη γύρισε η Ιωάννα μας από τον Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό Ομορφιάς – έκδοση 25-11-2017 | Λαός Του Αλμυρού
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.
full screen background image

Εστεμμένη γύρισε η Ιωάννα μας από τον Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό Ομορφιάς – έκδοση 25-11-2017

 

Το βράδυ του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου, 12 κοπέλες διαγωνίστηκαν για τους τίτλους Star Θεσσαλία, Miss Τουρισμός Θεσσαλία και Miss Teen Θεσσαλία. Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο Mouzaki Palace στην Καρδίτσα.

Το δικό μας κορίτσι, η Ιωάννα Πανταζή, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και διακρίθηκε κατακτώντας τους τίτλους: Aναπληρωματική Miss Teen Thessaly 2017, Miss Energy Thessaly 2017 και Miss popularity Thessaly 2017.

23805621_1355669494562661_1063572201_n

Η Ιωάννα, σε αποκλειστική συνέντευξη, ανέφερε στον «Λαό του Αλμυρού» και στο almyros.gr τις εμπειρίες που αποκόμισε από τον Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό Ομορφιάς καθώς και τα σχέδιά της για το μέλλον:

 

  • Θα ήθελες να μας περιγράψεις την εμπειρία της συμμετοχής σου στον διαγωνισμό ομορφιάς και τι αποκόμισες από αυτόν;

 

«Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία και δοκιμασία για εμένα όπως επίσης ένα όμορφο, αλλά ταυτόχρονα απαιτητικό και κοπιαστικό ταξίδι. Ο διαγωνισμός αυτός αποτελεί τον προθάλαμο στο χώρο της μόδας όπου χρειάζεται να έχεις πειθαρχία, αρκετή υπομονή και επιμονή και να δουλέψεις πολύ, διότι μόνο έτσι θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις και να συνεχίσεις παρακάτω.

 

Γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους από το χώρο της ομορφιάς, συνεργάστηκα με επιτυχημένους επαγγελματίες, έκανα φιλίες και όλο αυτό το οφείλω στη mama director και Διοργανώτρια του διαγωνισμού κα Ευαγγελία Γκίκα η οποία μου έδωσε την ευκαιρία να λάβω μέρος σε αυτό το διαγωνισμό. Επίσης, μέσα από τις πολύωρες πρόβες κατάφερα να ξεπεράσω την Ιωάννα και είμαι περήφανη γιατί έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, το ευχαριστήθηκα με την ψυχή μου και έφερα εις πέρας την αποστολή μου με αξιοπρέπεια κερδίζοντας 3 τίτλους και ένα στέμμα».

 

  • Πώς ήταν οι σχέσεις μεταξύ σας, υπήρχε έντονος ανταγωνισμός;

 

«Οι σχέσεις μας με τα κορίτσια ήταν και είναι φιλικές. Ανταγωνισμός εννοείται ότι υπήρχε. Και που δεν υπάρχει άλλωστε. Φροντίσαμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες ώστε να μη δημιουργούνται εντάσεις».

 

  • Πιστεύεις ότι σε βοήθησε η ενασχόλησή σου με τον αθλητισμό, ώστε να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις του διαγωνισμού;

 

«Φυσικά και με βοήθησε, αφού ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής για εμένα. Παίζω βόλεϊ και αθλούμαι 9 χρόνια στην ομάδα βόλεϊ του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού. Ο προπονητής μου κ. Περικλής Ξύδης κατάφερε να μου μεταδώσει από νεαρή ηλικία αθλητική παιδεία και μέσα από σκληρή δουλειά και εντατικές προπονήσεις με βοήθησε τόσο αυτός όσο και η σύζυγός του και διατροφολόγος της ομάδας κ.Έλενα Κουρκούμπα, με τη σωστή διατροφή της όλα αυτά τα χρόνια να χτίσω εκτός από πνεύμα, ένα υγιές, γερό και καλοσχηματισμένο σώμα».

 

  • Ποια είναι τα σχέδιά σου για το μέλλον, θα ήθελες να ασχοληθείς με τον κλάδο του μόντελινγκ;

 

«Προς το παρόν επόμενος στόχος και ο πιο σημαντικός για εμένα, είναι οι πανελλήνιες εξετάσεις και η εισαγωγή μου στη σχολή που επιθυμώ. Σκέφτομαι να ασχοληθώ με τον οικονομικο-τουριστικό τομέα και να ασχοληθώ με το επάγγελμα της αεροσυνοδού για κάποιο διάστημα.

Μετέπειτα, αν μου δοθούν ευκαιρίες θα ήθελα πολύ να ασχοληθώ με το χώρο της μόδας, παράλληλα φυσικά με τις σπουδές μου, αλλά και στη συνέχεια εξασκώντας το βασικό μου επάγγελμα και συνεχίζοντας στο συγκεκριμένο χώρο. Φυσικά, το μέλλον μου είναι μπροστά και τα καλύτερα έρχονται….

 

  • Τι συμβουλές θα έδινες σε κοπέλες που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αντίστοιχους διαγωνισμούς;

«Στα κορίτσια που θέλουν να συμμετέχουν σε αντίστοιχους διαγωνισμούς, θα έλεγα ότι πρόκειται να ζήσουν μια μαγευτική – ξεχωριστή εμπειρία που θα τους συντροφεύει για μια ζωή. Συμβουλή μου λοιπόν είναι να πιστεύουν στον εαυτό τους, να έχουν αυτοπεποίθηση και προσωπικότητα και να μην εγκαταλείπουν ποτέ όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα. Όπως είναι γνωστό στη ζωή δε μας χαρίζεται τίποτα. Γι’ αυτό θα πρέπει να θέτουμε στόχους, να έχουμε υπομονή, επιμονή, να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσγειωμένοι πάνω απ’ όλα και να μάθουμε να δουλεύουμε σκληρά γιατί μόνο έτσι θα υλοποιήσουμε τους στόχους μας και θα ανταμειφθούμε».
Αφήστε μια απάντηση