Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αλμυρού 2017 – 2018 | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αλμυρού 2017 – 2018Δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 2017 – 2018 που διοργανώνει ο Δήμος Αλμυρού:

Το πνεύμα των Χριστουγέννων μεταφέρει την αισιοδοξία και την ελπίδα σε όλους τους ανθρώπους, παρά τις δυσκολίες που βιώνουμε όλοι μας. Η πόλη του Αλμυρού βάζει τα γιορτινά της, καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν.

Ο Δήμος Αλμυρού σε συνεργασία με την ΄Ένωση  Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού, διοργανώνει για τις γιορτές των Χριστουγέννων μια σειρά  εκδηλώσεων και δράσεων,  με στόχο να δοθεί  στην πόλη μας ένα  γιορτινό κλίμα και να μεταδοθεί η μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων.

Σε όλη τη  διάρκεια των Χριστουγέννων  θα βρίσκεται  στην πλατεία μας Λούνα Παρκ, όπου θα μπορούν όλα τα παιδιά να το απολαμβάνουν δωρεάν. Καλούμε όλα τα παιδιά να έρθουν και να συμμετάσχουν στις χριστουγεννιάτικες  εκδηλώσεις όπου θα έχουν την ευκαιρία να τραγουδήσουν, να διασκεδάσουν, να κατασκευάσουν, να δημιουργήσουν, να παίξουν και να χαρούν, μεταδίδοντας το μήνυμα της αγάπης σε όλους τους συνανθρώπους μας.

 

Το  Πρόγραμμα των  Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 Δεκεμβρίου 2017

Στις 17:30 μ.μ.  στο Γυμνάσιο Ευξεινούπολης  θα διεξαχθεί  Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar  από τους μαθητές του Γυμνασίου.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 Δεκεμβρίου 2017

Η πόλη μας φωτίζεται, το δέντρο ανάβει και η γιορτή ξεκινάει.

Στις 18:00 μ.μ. στην είσοδο του Δημαρχείου  η Φιλαρμονική του Δήμου μας  μαζί με μικρούς μαθητές των Δημοτικών σχολείων ντυμένους αγγελάκια και Αι Βασίληδες συγκεντρώνονται και ξεκινούν το ταξίδι τους στους δρόμους της πόλης παίζοντας  και τραγουδώντας  χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Στις 18:30 μ.μ. θα παρακολουθήσουμε στην όμορφη πλατεία μας πλούσιο μουσικό πρόγραμμα από τη Μικτή Τετράφωνη χορωδία του Δήμου Αλμυρού, την Παιδική – Νεανική χορωδία  του  Δημοτικού Ωδείου, τη Χορωδία του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ευξεινουπόλεως, και την Παραδοσιακή χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών Επαρχίας Αλμυρού, με τη συνοδεία της μαέστρου  Μ. Σαμαρτζή και ακολουθεί το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου  από το Δήμαρχο  Αλμυρού κ. Εσερίδη Δ. Ένα  λαμπερό Λούνα Παρκ αδημονεί να διασκεδάσει τους μικρούς μας φίλους. Πολλά φαναράκια των ευχών (προσφορά της ΄Ένωσης  Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού) θα  περιμένουν τα παιδιά και τους μεγάλους για να τα στείλουν ψηλά, να φωτίσουν τον ουρανό, μαζί με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

ΔΕΥΤΕΡΑ  11  Δεκεμβρίου 2017

«Στολίζουμε το δένδρο μας» από τις 17:00 μ.μ. – 19:00 μ.μ.  στην  είσοδο  του Δημαρχείου. Τα παιδιά χρησιμοποιούν τη φαντασία τους και κατασκευάζουν χειροποίητα στολίδια, διακοσμώντας την πόλη μας, μαζί με τους εκπαιδευτικούς  του ΚΔΑΠ του Δήμου Αλμυρού  και το τμήμα  Βρεφονηπιοκόμων του ΕΠΑΛ Αλμυρού.

 

ΤΡΙΤΗ  12  Δεκεμβρίου 2017 

Προβολή ταινίας  από τις 17:00 μ.μ. – 19:00 μ.μ. στην  είσοδο  του  Δημαρχείου από τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ του Δήμου Αλμυρού

ΤΕΤΑΡΤΗ  13 Δεκεμβρίου 2017 

«Χριστουγεννιάτικες κατασκευές – χειροτεχνίες, από τις 17:00 μ.μ. – 19:00 μ.μ. στην είσοδο του Δημαρχείου,  μαζί με τους εκπαιδευτικούς  του ΚΔΑΠ του Δήμου Αλμυρού.

 

ΠΕΜΠΤΗ  14 Δεκεμβρίου 2017

Στην  Είσοδο  του Δημαρχείου από τις 17:00 μ.μ. – 19:00 μ.μ. Παρουσίαση του παραμυθιού  «Κάτι χάνω – κάτι βρίσκω» από τον Δημήτρη Αίσωπο και Μάρω Αισώπου, μαζί με τους εκπαιδευτικούς  του ΚΔΑΠ του Δήμου Αλμυρού.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  15  Δεκεμβρίου  2017

Στην  είσοδο  του Δημαρχείου από τις 17:00 μ.μ. – 19:00 μ.μ. τα παιδιά χρησιμοποιούν τη φαντασία τους, παίζουν και δημιουργούν χριστουγεννιάτικες κατασκευές  με χριστουγεννιάτικα υλικά,  μαζί με τους εκπαιδευτικούς  του ΚΔΑΠ του Δήμου Αλμυρού.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ  16  Δεκεμβρίου 2017

Στις 18:00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευξεινούπολης, Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της ενορίας και των κατηχητικών του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ευξεινούπολης.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 18 Δεκεμβρίου 2017

Στην  είσοδο  του Δημαρχείου από τις 17:00 μ.μ. – 19:00 μ.μ. «Φρικαντέλλα,  η Μάγισσα που μισούσε τα Κάλαντα», εκπαιδευτικό πρόγραμμα με εικαστικές και μουσικοκινητικές δραστηριότητες (φέρετε μαζί σας και το τρίγωνό σας),  από το τμήμα βρεφονηπιοκόμων του ΕΠΑΛ Αλμυρού με  υπ. καθηγήτριες Τσούγκρα Μ. και Γλυκού Α.

 

ΤΡΙΤΗ  19  Δεκεμβρίου  2017

Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Αλμυρού, στις 17:30 μ.μ. στο Δ. Ωδείο  Αλμυρού.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ    20  Δεκεμβρίου  2017

Στην  είσοδο  του Δημαρχείου από τις 17:30 μ.μ. – 18:30 μ.μ. ελάτε να διασκεδάσετε  κάνοντας  Face Painting  με τη Μίνα Χρυσικού.

 

ΠΕΜΠΤΗ  21  Δεκεμβρίου  2017

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού, στις 17:00 μ.μ., η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΚΔΑΠ.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 Δεκεμβρίου 2017

Στην  είσοδο  του Δημαρχείου από τις 17:30 μ.μ. – 18:30 μ.μ.  ελάτε να γράψουμε το γράμμα στον Αι Βασίλη με τη  Μίνα Χρυσικού.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 23  Δεκεμβρίου 2017

Η Φιλαρμονική του Δήμου θα σκορπίσει το πρωί τις μελωδίες της σε όλη την επαρχία Αλμυρού.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 23  Δεκεμβρίου 2017

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού στις 19:30 μ.μ. θα απολαύσετε ταχυδακτυλουργικά από το Magello show.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 Δεκεμβρίου 2017

Τα κάλαντα στην πόλη μας και στους Δημοτικούς Άρχοντες, ψάλλουν τα παιδιά της Φιλαρμονικής στις  11:30 π.μ.  στην Πλατεία του Αλμυρού. Ελάτε όλοι μαζί να γίνουμε  μια ομάδα και  να τραγουδήσουμε.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ   31  Δεκεμβρίου  2017

Τα κάλαντα στην πόλη μας και στους Δημοτικούς Άρχοντες ψάλλουν τα παιδιά της Φιλαρμονικής και της παιδικής και νεανικής χορωδίας  του Δημοτικού Ωδείου, στις  11:30 π.μ. στην Πλατεία του Αλμυρού. Ελάτε όλοι μαζί να γίνουμε ομάδα και  να τραγουδήσουμε.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  5  Ιανουαρίου 2018

Οι καλαντάρηδες του Περιφερειακού Τμήματος Χορού Αλμυρού, του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου θα ξεχυθούν από τις 18:00 μ.μ. στους δρόμους του Αλμυρού και στην αγορά για να  ψάλλουν τα κάλαντα των Φώτων.
Αφήστε μια απάντηση