Νίκες για Δήμητρα, Μυρμιδόνες και ΑχιλλέαΜε 5-1 κέρδισε η Δήμητρα τον Άθλο, το πρωί της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου, για την 8η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΘ.

Η νέα νίκη των «πρασίνων» αφιερώθηκε στον γενικό αρχηγό της ομάδας Τζώρτζη Τσάτσο, που έτυχε την ίδια μέρα να έχει τα γενέθλια του (βλέΤΣΑΤΣΟΣ - ΓΕΝΕΘΛΙΑπε φωτο).

Τα τέρμα για τους Ευξεινουπολίτες, που παραμένουν πρώτοι με το απόλυτο των βαθμών,  πέτυχαν οι Αραπίτσας 2, Κωστούλας, Γαλατσίδας και Ραμαντάνης.

Τα αποτελέσματα των αγώνων της 8ης αγωνιστικής είναι:

Αγροτικός- Απόλλων Καν. 1-3

Αστέρας Ριζ.- Ερμής 6-0

Ηρακλής Αγ. Θ.- Αχιλλέας Αχιλ. 1-2

Δήμητρα – Άθλος 5-1

Πανιώνιος – Μυρμιδόνες 1-2

Μικροθήβες – Αγχίαλος 2-1

Ρεπό: Δάφνη

 

ΝΕΟ «ΔΙΠΛΟ» ΟΙ ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ

Με τους τρεις βαθμούς της Νίκης επέστρεψαν από τη Νέα Ιωνία οι Μυρμιδόνες Πλατάνου που κέρδισαν τον γηπεδούχο Πανιώνιο με 1-2, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής για τη Β’ ΕΠΣΘ.

Τα γκολ για τους Πλατανιώτες, πέτυχαν ο Κατσαβριάς στο 12’ και ο Νικηφοράκης στο 82’, ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν με πέναλτι στο 93’, με εκτελεστή τον Πέτση.

Μυρμιδόνες: Μπίκος, Ναούμ, Κατσαβριάς Ε., Ακρίβος, Βέργας, Βούλγαρης Ν. (88’ Στουρνάρας), Μακρής, Μπούρχας Π. (Νανάς 87’), Αράπης, (75’ Τετριμίδας) και Πιπινής (80’ Νικηφοράκης).

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(8η αγωνιστική)

Δήμητρα 24

Μυρμιδόνες 18

Αστέρας 14

Μικροθήβες 14

Δάφνη 12

Αχιλλέας 11

Πανιώνιος 10

Αγχίαλος 7

Αγροτικός 7

Απόλλων 5

Άθλος 3

Ηρακλής Α.Θ. 3

Ερμής 1

*Ο Ηρακλής Α.Θ. έχει -2 βαθμούς.

**Ρεπό έκαναν ο Πανιώνιος, οι Μικροθήβες, ο Ηρακλής Α.Θ., ο Αγροτικός, ο Αχιλλέας, η Αγχίαλος, οι Μυρμιδόνες και η Δάφνη.

***Εκκρεμούν οι αγώνες Αγροτικός – Πανιώνιος, Ηρακλής Α.Θ. – Απόλλων.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.