Τίμησε τους οινοπαραγωγούς της Ευξεινούπολης ο Πολιτιστικός 

Το βράδυ του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση οινογνωσίας Ευξεινουπολίτικου κρασιού. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευξεινούπολης ανέλαβε τη διοργάνωση και την ορχήστρα και οι Ευξεινουπολίτες παραγωγοί προσέφεραν κρασί παραγωγής τους.

Δόθηκαν υπέροχα αναμνηστικά δώρα, από τον Σύλλογο στους παραγωγούς, δημιουργήματα του τμήματος κεραμικής. Κατά την έναρξη της βραδιάς τιμήθηκαν οι οινοπαραγωγοί: Ράπτης Βασίλειος, Τοπαλίδης Νικόλαος, Μπελικαΐδης Βασίλης, Γιάννης Σωτήρης, Βαλαμούτης Αποστόλης – Μπίλικα Ανθή, Αραμπατζής Χάρης, Μαρδάκη Βασιλική, Κακασής Ιωάννης, Γοδενόπουλος Αντώνιος, Μπραζογούλα Ντίνα. Αναμνηστικά δώρα όμως δόθηκαν και στον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ευξεινούπολης κ. Αργύρη Τέφογλου καθώς και στον ιατρό της Κοινότητας Ευξεινούπολης κ. Θωμά Σαμακοβλή.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν για μια ακόμη χρονιά άκρως ικανοποιητική, καθώς τόσο οι παραγωγοί όσο και οι «φίλοι» του καλού κρασιού έδωσαν δυναμικό παρόν. Με τη διάθεση στα ύψη από νωρίς και το κρασί να ρέει άφθονο, δεν άργησε να ανάψει το γλέντι με τη συνοδεία της ορχήστρας και να κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 


Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.