ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ JIU JITSU ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΩΝ BUDOKAI FIGHTERS ΤΟΥ SENSEI ΑΝΤΩΝΗ ΛΕΩΝΙΔΑ


Με μεγάλη επιτυχία  ολοκληρώθηκε το σεμινάριο Ζίου Ζίτσου την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου  2017  το οποίο διοργανώθηκε με την πρωτοβουλία του sensei Αντώνη Λεωνίδα στις αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις της σχολής πολεμικών τεχνών Μαχητές στον Αλμυρό.

Λόγω τεχνικών προβλημάτων… δημοσιεύουμε το βίντεο και τις φωτογραφίες με αρκετή καθυστέρηση.

Επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής JIU JITSU, αλλά και κεντρικός διαιτητής και υπεύθυνος διαιτησίας κύριος Πουλικίδης Μιχάλης.

Το σεμινάριο το παρακολούθησαν μικροί και μεγάλοι αθλητές της σχολής και αποκόμισαν από αυτό συμβουλές και επιπλέον γνώσεις. Δόθηκε η ευκαιρία στους «Μαχητές» να κατανοήσουν καλύτερα το αγωνιστικό κομμάτι του Ζίου Ζίτσου, με τη βοήθεια του έμπειρου δασκάλου.

Αρκετές τεχνικές αναλύθηκαν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, αλλά αυτό που τράβηξε το ενδιαφέρον του sensei Μιχάλη Πουλικίδη, ήταν η πειθαρχεία των αθλητών  αλλά  και το αρκετά ανεβασμένο επίπεδο τους.

Ο ίδιος ανέφερε πως ήταν ιδιαίτερη η χαρά του που βρίσκεται σ’ αυτή τη σχολή σήμερα εδώ  και παρόλο που ξέρει πως ο βασικός κορμός της σχολής  είναι η πολεμική τέχνη του kyokushin budokai έχει εντυπωσιαστεί με την εξέλιξη και βελτίωση στο αγωνιστικό κομμάτι του Ζίου Ζίτσου. Έδωσε συγχαρητήρια στον δάσκαλο Sensei Αντώνη Λεωνίδα  για την εξαιρετική δουλειά που κάνει, στη συνέχεια τόνισε το κομμάτι της μοριοδότησης  των αθλητών και πως πολλοί αθλητές φέτος οι οποίοι έφεραν διακρίσεις είτε σε πανελλήνια, η ευρωπαϊκά, η παγκόσμια πρωταθλήματα  κατάφεραν να περάσουν στα πανεπιστήμια χωρίς εξετάσεις.

Είναι βασικό για την εξέλιξή σας, ότι η σχολή σας αποτελεί μέλος της ομοσπονδίας μας, η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες ομοσπονδίες στην Ελλάδα, αναγνωρισμένη από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και αριθμεί πάνω από 200 σωματεία, όπως και ο προπονητής σας είναι αναγνωρισμένος προπονητής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Στο τέλος του σεμιναρίου οι δύο προπονητές αντάλλαξαν ευχές, ο sensei Αντώνης Λεωνίδας ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πουλικίδη για το αναλυτικό σεμινάριο που προσέφερε στους μαθητές του, αλλά και οι μαθητές τον αντάμειψαν με ένα μεγάλο χειροκρότημα.

 

 

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.