Καταστηματάρχες και καταναλωτές της τοπικής αγοράς εύχονται για το 2018 

Λίγο πριν την εκπνοή του 2017, η κάμερα του almyros.gr βρέθηκε στην αγορά του Αλμυρού. Σε μια σύντομη αναζήτηση, συνομιλήσαμε με καταστηματάρχες και καταναλωτές, για να δώσουν τις ευχές τους για τη νέα χρονιά.

 

ΜπούντηςΠαναγιώτης Μπούντης: «Καταρχάς εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο, ευτυχία, αγάπη, βελτίωση των ανθρωπίνων σχέσεων που κλονίζονται αυτή την περίοδο λόγω όλων των οικονομικών προβλημάτων. Εύχομαι να έρθουν καλύτερες μέρες γι’ αυτόν τον τόπο, δουλειές για τα νέα παιδιά και η χώρα να μπει σε μία άλλη ατραπό προκειμένου να πάει καλύτερα, καθώς έχει να προσφέρει πολλά, αλλά δυστυχώς το πολιτικό πρόβλημα τη μαστίζει. Πολλές ευχές για υγεία, ευτυχία και ειρήνη».

 

 

 

ΜακρήΙωάννα Μακρή: «Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο υγεία, αγάπη, ευτυχία και χαρά περισσότερο στα παιδάκια. Αυτή η χρονιά να φέρει ό,τι καλύτερο στις οικογένειες και στα σπίτια όλων μας, ψυχική υγεία, αγάπη και αρμονία σε όλους τους τομείς της ζωής μας».

 

 

 

ΜαντζώραςΓιώργος Μαντζώρας: «Χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία, αγάπη, ανάπτυξη. Να έχουμε όλοι δουλειά στα μαγαζιά μας και να είμαστε πάντα δυνατοί».

 

 

 

ΠανταζώναςΚώστας Πανταζώνας: «Το 2018 για εμένα θέλω να ξαναφέρει όνειρα, να ξαναφέρει ζωή, να ξαναφέρει προσδοκίες, να ξαναφέρει όνειρα και αυτό το κακό που ζούμε σχεδόν 8 χρόνια να είναι μια κακή ανάμνηση».

 

 

 

Πολυξένη Καράτσιαλου: «Το 2018 να φέρει καλά. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία, που είναι το κυριότερο, αγάπη και να ζούνε όλοι καλά».

 

ηλιάκηΣτέλλα Ηλιάκη: «Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλους. Επίσης εύχομαι σε όλους να πάνε καλύτερα τα πράγματα, να αλλάξει η κατάσταση και εμείς στα μαγαζιά να δούμε μία άνοδο στην κίνηση».

 

 

 

ΣαρρήςΓιώργος Σαρρής: «Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο και ευτυχισμένο το 2018. Υγεία, αγάπη και ότι καλύτερο στους νέους που πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω για το μέλλον που ανοίγεται μπροστά τους».

 

 

 

Αργύρης Τέφογλου: «Εύχομαι για το 2017 να αφήσαμε κάτι καλό, για το 2018, να αφήσουμε λίγο στο πλάι όλα τα κακά. Εύχομαι ειλικρινά για το 2018 να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για το χωριό μας και πιστεύω πως με λίγη διάθεση και θέληση θα μπορέσουμε να τα πετύχουμε αυτά. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο μία καλή χρονιά».

 

Μαίρη Ντελή – Σεραϊνα Βούλγαρη: «Ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Υγεία, ευτυχία και κυρίως αισιοδοξία για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι μας και τα όνειρά μας για τη νέα χρονιά».

 

Από όλους εμάς της εφημερίδας Λαός του Αλμυρού, των ιστοσελίδων almyros.gr και doc-toc.gr σας ευχόμαστε Ευτυχισμένο το 2018, με Υγεία, Ομόνοια και ευχάριστες εκπλήξεις!

 

 

 

 

 

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.