Η «ΔΗΜΗΤΡΑ» τίμησε τον προστάτη της Αγ. Αθανάσιο - Λαός Του Αλμυρού

Η «ΔΗΜΗΤΡΑ» τίμησε τον προστάτη της Αγ. Αθανάσιο

 

Φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυσή του – Αύξηση 15% στις πωλήσεις για το 2017

Μέσα σε άκρως φιλική ατμόσφαιρα και με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 18 Ιανουαρίου 2018, ο εορτασμός της μνήμης του Αγίου Αθανασίου, προστάτη του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Η ΔΗΜΗΤΡΑ», της Νέας Αγχιάλου.

Στις 11:00 π.μ. τελέστηκε αρτοκλασία στο παρεκκλήσι που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Συνεταιρισμού, κατά την οποία χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιος, παρουσία πλήθους κόσμου και εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου.

Μετά το πέρας της αρτοκλασίας, ακολούθησε δεξίωση στο εκθεσιακό – συνεδριακό κέντρο του Συνεταιρισμού, όπου πραγματοποιήθηκε και η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Ιωάννης Κίτσιος τόνισε κατά τον χαιρετισμό που απηύθυνε, πως το 2018 βρήκε τον Συνεταιρισμό να καταγράφει αύξηση στις πωλήσεις του για το 2017, κατά 15 %, παρά τις αντίξοες συνθήκες του αθέμιτου ανταγωνισμού και τον φόρο κατανάλωσης οίνου που έχει εκτινάξει το λαθρεμπόριο στα ύψη. Ακόμη ανήγγειλε την πραγματοποίηση εκδηλώσεων το καλοκαίρι του 2018, όπου θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό φορέα της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού «Μαγνήτων Κιβωτός».

Αξίζει να αναφερθεί πως οι φετινές εκδηλώσεις μνήμης συμπίπτουν με τη συμπλήρωση των εκατό χρόνων από την ίδρυση του Συνεταιρισμού.

 

 
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.