Η κοπή πίτας του Ερυθρού Σταυρού
 

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά η καθιερωμένη εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφερειακή Επιτροπή Αλμυρού του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, το απόγευμα της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου στο «Αρχοντικό» του Δάσους Κουρί.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο π. Χρήστος Μπούντης, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και τόνισε την αξία της προσφοράς του Ερυθρού Σταυρού.

Ο πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής του Αλμυρού κ. Κουρκούμπας απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε εν συντομία στις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν από τον Ερυθρό Σταυρό κατά το προηγούμενο έτος. Τρεις ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν από ειδικού ιατρούς, καθώς και την κινητοποίηση εθελοντών και φίλων του Ερυθρού Σταυρού για τη συγκέντρωση τροφίμων και την προσφορά τους στις Ενορίες της περιοχής μας. Ευχαρίστησε ακόμη τη Δημοτική αρχή για την παραχώρηση αίθουσας του Πολιτιστικού Κέντρου Αλμυρού για τη στέγαση των γραφείων του τμήματος.

Πλήθος μελών και φίλων του Ερυθρού Σταυρού τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση και αντάλλαξε θερμές ευχές για μια καλή χρονιά.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.