Παραδοσιακό γλέντι μέχρι πρωίας στον ετήσιο χορό των Μικρασιατών | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Παραδοσιακό γλέντι μέχρι πρωίας στον ετήσιο χορό των ΜικρασιατώνΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Μικρασιατών Επαρχίας Αλμυρού, στην ταβέρνα Ζουμπουρλής στον Αλμυρό.

Από νωρίς το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, 3 Φεβρουαρίου 2018, τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου κατέκλυσαν την αίθουσα του καταστήματος, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή τους στον Σύλλογο. Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο π. Ευστάθιος Βαρβαρέλης, ευχόμενος καλή και δημιουργική χρονιά με συνέχεια στη φιλανθρωπική δράση του Συλλόγου. Η πρόεδρος κα Χριστίνα Γαρδικλή, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και ευχήθηκε σε όλους για το καλό της νέας χρονιάς. Ιδιαιτέρως ευχαρίστησε για την παρουσία τους την Υφυπουργό Οικονομικών κα Κατερίνα Παπανάτσιου, τον Βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ. κ. Χρήστο Μπουκώρο, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Κώστα Νικοβιώτη, τον κ. Χρήστο Γλιάτη Δημοτικό Σύμβουλο, τον Διοικητή του Αστυνομικού τμήματος Αλμυρού κ. Αλέξανδρο Σκορδά και τον κ. Ευθύμη Ζιγγιρίδη Πρόεδρο του Συλλόγου Καππαδοκών Αργιλοχωρίου.

Κατά την εκδήλωση τιμήθηκαν για την μακροχρόνια προσφορά τους τα μέλη του Συλλόγου Μαυρογένης Γιώργος, Μαυρογένης Χρυσαπόστολος, Αυγουλάς Χαράλαμπος, Μπαλτάς Δούκας, Ντεβιτζής Δημήτριος, Κοντομάνος Αριστείδης, Μπελεγρίνης Νικόλαος, Κυριαζής Αθανάσιος, Κοντομάνου Σαρρή Σοφία, Κοντομάνου Καραμανιόλα Γραμματή, Ζωγράφου Μέμμου Χριστίνα, Έκτωρ Σταύρος, Νταλαμπίρας Δημήτριος, Μπελεγρίνης Αλέξανδρος.

Η χορωδία του Συλλόγου, παρουσίασε παραδοσιακά μικρασιάτικα τραγούδια υπό την καθοδήγηση της κας Μαριάννας Σαμαρτζή, όπου ζωντάνεψαν μνήμες από τις χαμένες πατρίδες.

Ακολούθησε γλέντι, με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου να ανοίγουν το χορό, προσκαλώντας όλους τους παρευρισκόμενους να επιδείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες και να διασκεδάσουν μέχρι πρωίας, υπό τους ήχους της ορχήστρας.

 
Αφήστε μια απάντηση