Ολοκληρώθηκε το 7ο Winter camp WKB Hellas


 

Ολοκληρώθηκε και φέτος με μεγάλη απήχηση και επιτυχία  το 7οwinter camp της World Kyokushin Budokai Hellas στο Περτούλι Τρικάλων στις 26-27 και 28 Ιανουαρίου 2018 .

Μια συνάντηση θεσμός για τους αθλητές της WKB ,μια αθλητική δοκιμασία σώματος και πνεύματος. Αθλητές από τα dojo της wkb hellas του Αλμυρού, της Νέας Αγχιάλου, των Τρικάλων, της Καλαμπάκας, του Αμυνταίου, της Νέας Σμύρνης και του Παλαιού Φαλήρου γνώρισαν από κοντά κορυφαίους δασκάλους και είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν μαζί τους εμπλουτίζοντας της γνώσεις τους και ανεβάζοντας την τεχνική τους κατάρτιση.

Αρχικά, με τον Ισπανό πρόεδρο της WKB kancho Pedro Roiz 8 dan ,(τους Ισπανούς δασκάλους) τον παγκόσμιο πρωταθλητή sensei Agustin Alcazar 4 dan, τον sensei Mohamed Belazghen 4 dan, τον Sempai Juan Crujeiras 2 dan και Sempai Pablo Larrosa Hernandez 1dan, καθώς και τον δάσκαλο από τη Γερμανία Sempai Rheda Kouider 2dan.

Η διαμονή των αθλητών και των γονέων έγινε στην Ελάτη στο hotel Παπαναστασίου. Η σχολή των Μαχητών του Αλμυρού και της Νέας Αγχιάλου με τον δάσκαλο τους sensei Λεωνίδα Αντώνη μετέβηκαν στο camp με λεωφορείο το Σάββατο το πρωί.

Οι εξωτερικές προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν δίπλα από το χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου, όπου η άγρια ομορφιά της φύσης και το παγωμένο τοπίο ανέβασαν στα ύψη την αδρεναλίνη και το επίπεδο δυσκολίας των προπονήσεων.

Εκτός από της υπαίθριες προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν και 3ωρες προπονήσεις στην αίθουσα του ξενοδοχείου.

Το βράδυ όλοι οι αθλητές γίνανε μια οικογένεια και σε αυτό το ζεστό και φιλικό κλίμα κόπηκε η βασιλόπιτα για τη νέα χρονιά όπου τιμήθηκαν και οι αθλητές που αγωνίστηκαν στο εξωτερικό.

Από τη σχολή των Μαχητών τιμήθηκε η Μηλιώνη Ευτυχία( η οποία μάλιστα κατέλαβε και την Τρίτη θέση) και η Παπαγιάννη Αγγελική  για τη συμμετοχή τους στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα kyokushin budokai την περασμένη χρονιά.

Τέλος ο sensei Λεωνίδας Αντώνης 4dan ευχαριστεί θερμά όλους τους αθλητές και οικογένειες που στηρίζουν έμπρακτος την διοργάνωση κάθε χρόνο, τους δασκάλους από το εξωτερικό και ιδιαίτερα τον Kancho Pedro Roiz όπου η βοήθειά του προς εμάς είναι τεράστια, όλους τους Έλληνες προπονητές της wkb hellas όπου η παρουσία τους είναι σημαντική, τον sensei Παπαπούλιο Ιωάννη (διοργανωτή του camp) τον sensei Ρόμπο Γεώργιο, τον senpai Ιωαννίδη Κων/νο, τον senpai Νούλα Παναγιώτη, το senpai Ρόμπο Ιωάννη.

Αυτή η συνάντηση έδωσε με σιγουριά σε όλους του αθλητές πλούσιες και σημαντικές εμπειρίες  για το μελλοντικό αθλητικό τους ταξίδι.

Ένα μεγάλο osu!

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.