Ως "μια γροθιά" απαντά η οικογένεια του Γ.Σ.Α. σε υβριστικά σχόλια - Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Ως “μια γροθιά” απαντά η οικογένεια του Γ.Σ.Α. σε υβριστικά σχόλια

Δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου του Γ.Σ.Α.:

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου αισθάνεται την υποχρέωση μετά τη διεξαγωγή του αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο, να επικοινωνήσει δια των ΜΜΕ, με τους αθλητικούς φορείς οι οποίοι εποπτεύουν  την διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ, τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου, αλλά και με τους φιλάθλους του ιστορικού Γ.Σ.Α.

Η μέχρι σήμερα πορεία της αγαπημένης μας ομάδας και η αναρρίχηση της στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, δεν είναι καθόλου τυχαία, αλλά  αποδεικνύει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την δουλειά που γίνεται στην ομάδα μας, από τους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία, τους φροντιστές  με την αμέριστη στήριξη των μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων της περιοχής και των απλών μας φιλάθλων

Έχουμε δε μέχρι σήμερα επιδείξει σαν ομάδα, μία αγωνιστική αλλά και εκτός γηπέδων υποδειγματική  συμπεριφορά, έναν αθλητικό πολιτισμό, τον οποίο σπάνια συναντάμε ακόμη και σε επαγγελματικές ομάδες. Αυτό όμως τον αθλητικό πολιτισμό τον οποίο η ομάδα μας έκτισε  με υπομονή και επιμονή σε βάθος χρόνου, δεν αποτελεί μειονέκτημα για τον σύλλογο μας, αλλά πλεονέκτημα στην μέχρι σήμερα διαδρομή μας.

Την προηγούμενη Κυριακή λοιπόν στο Βελεστίνο συνέβησαν γεγονότα τα οποία αμαυρώνουν το ποδόσφαιρό μας, αλλά και επιβαρύνουν το Δ.Σ του Ρήγα Φεραίου για μία αφιλόξενη και απρεπή συμπεριφορά, προς την αποστολή της ομάδας μας, η οποία έφτασε ακόμη   και σε  βιαιοπραγίες εκ μέρους τους, προς τους ποδοσφαιριστές μας. Όλα αυτά σε αντιδιαστολή με την άψογη φιλοξενία της ομάδας του Ρήγα Φεραίου εκ μέρους μας, στον πρώτο γύρο, όπως συνέβη βέβαια χωρίς διακρίσεις, προς όλες τις ομάδες που φιλοξενήσαμε στο γήπεδό μας.

 

 

Η φιλοσοφία μας άλλωστε στοχεύει, στο να δίδεται  η δυνατότητα στους αθλητές, να είναι αυτοί οι κυρίαρχοι της διαμόρφωσης των αποτελεσμάτων και κανένας άλλος παράγοντας του ποδοσφαίρου να μην διαμορφώνει τα αποτελέσματα, όπως επίσης και η ομάδα μας έχει αποκτήσει τη δυνατότητα, να διαχειρίζεται με επιτυχία, τυχόν  ατυχή αποτελέσματα .

Στη μέχρι σήμερα πορεία της ομάδας μας έχουμε αντιμετωπίσει αρκετές εχθρικές διαιτησίες, οι οποίες διαμόρφωσαν πολλά σε βάρος μας αποτελέσματα, όπως και στον αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο, αλλά προκλητικά προσηλωμένοι μόνο στον αγωνιστικό τομέα, δεν έχουμε εκφράσει προς τις αθλητικές αρχές την διαμαρτυρία μας , καθότι πιστεύουμε ότι τα όργανα και οι αρχές τα οποία εποπτεύουν την διεξαγωγή των αγώνων (παρατηρητές κ.λ.π), διαβιβάζουν ως οφείλουν τι βλέπουν στους αγωνιστικούς χώρους. Αυτό  το αυτονόητο πιστεύουμε  ότι θα πράξουν και οι παρατηρητές που βρίσκονταν την προηγούμενη Κυριακή στο Στάδιο Βελεστίνου, να μεταφέρουν δηλαδή προς τη διοργανώτρια αρχή αυτά τα οποία διαδραματίστηκαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου..

Ένα άλλο θέμα που θέλουμε να θίξουμε  είναι η ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ύβρεων, σχολίων,  επικρίσεων και αναφορών από συγκεκριμένους  φιλάθλους, από τους οποίους μερικοί, δυστυχώς, έχουν διατελέσει και αθλητές του Συλλόγου. Θέλουμε να κάνουμε γνωστό και σ’ αυτούς ότι ο αθλητικός πολιτισμός για μας είναι πλεονέκτημα και η ανοχή μας έχει φθάσει στα όρια της.  Ήδη έχει γίνει καταγραφή  αυτών των υβριστικών αναρτήσεων, με παράλληλη εντολή να γίνουν όλες οι διαδικασίες για την υποβολή όλων των νομίμων ενεργειών εναντίον των υβριστών του συλλόγου.

Κάνουμε γνωστό προς όλους ότι, ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία, φροντιστές και οι σπουδαίοι φίλαθλοι μας, προχωράμε όλοι μαζί, ως μία γροθιά,  ώστε να κρατάμε ψηλά τον ιστορικό Γ.Σ.Α. εκεί που πρέπει να τον έχουμε όλοι μας και κανένας δεν μπορεί να διαβάλει ή να σταματήσει αυτή τη προσπάθεια.

Παράλληλα συνεχίζουμε την  οργάνωση και τη φροντίδα για τους εναπομείναντες αγώνες, αλλά προγραμματίζουμε από τώρα με μεγαλύτερη εμπειρία πια, τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και για την νέα χρονιά.

Τη Πέμπτη δε 15/02/2018 το ποδοσφαιρικό τμήμα θα κόψει τη πίτα για τη καινούργια χρονιά και το Σάββατο  17/02/2018 και ώρα 15:00 στο στάδιο «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΑΓΑΖΟΣ», θα διεξαχθεί ένα ακόμη σημαντικός αγώνας με τον Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ και καλούμε τους φιλάθλους μας, να δώσουν το βροντερό παρόν τους, για τον αγώνα δε αυτόν την ίδια μέρα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής θα διακινούν εισιτήρια του αγώνα στην αγορά του Αλμυρού.

 

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ Γ.Σ.Α

 

 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

«Ο Α.Σ. Ρήγας Φεραίος πληροφορήθηκε την ανακοίνωση του νεοφώτιστου ΓΣΑ δύο ημέρες μετά το τέλος του αγώνα με την ομάδα μας και το άτυχο για την ομάδα του αποτέλεσμα (2-1), μιας και αυτό ήρθε με ανατροπή και μάλιστα προς το τέλος της αναμέτρησης, γεγονός που το καθιστά περισσότερο επώδυνο.

Εκφράζουμε τη λύπη και την αγανάκτηση τη δική μας και των φιλάθλων μας για αυτή την ατυχή ανακοίνωση και η μόνη δικαιολογία που μπορούμε να δώσουμε είναι η έλλειψη εμπειρίας σε μια δύσκολη και απαιτητική κατηγορία όπως η Γ’ Εθνική, μιας και η ομάδα της κατά τα άλλα όμορφης κωμόπολης του Αλμυρού έχει αγωνιστεί μόνο σε τοπικά και περιφερειακά πρωταθλήματα!

Το να χάνετε την ψυχραιμία σας και να προβαίνετε σε ανακοινώσεις με ψευδές περιεχόμενο που σκοπό έχουν μόνο να δημιουργήσουν “κλίμα” και φανατισμό στους οπαδούς σας δεν είναι καλός σύμβουλος για το prestige της ομάδας σας.

Υ.Γ.1: Για τις βιαιοπραγίες ρωτήστε τον κ. Φλίγκο. Αυτός ξέρει καλύτερα… Και είναι κρίμα για το ιστορικό σωματείο του Αλμυρού να παρασύρεται από δήθεν εκρήξεις πάθους για τη φανέλα από μισθοφόρους-γυρολόγους όπως ο συγκεκριμένος κύριος.

Υ.Γ.2: Μιλάτε για εχθρική διαιτησία σε βάρος σας. Συνεννοηθείτε πρώτα με τον αξιόλογο προπονητή σας, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για το χειρότερό σας παιχνίδι και ανέλαβε αποκλειστικά την ευθύνη και μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις.

Υ.Γ.3: Υβριστικά σχόλια και αναρτήσεις με απειλητικό περιεχόμενο που ισχυρίζεστε Ότι έγιναν από πλευράς μας δεν έχουμε δει πουθενά! Αντιθέτως, σας παραθέτουμε κάποια δικά σας, για να διορθώσουμε τα “κακώς κείμενα”.

Almyros Ultras BRONX :ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΑ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ… ΕΛΑΤΕ ΑΛΜΥΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ! ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Όσον αφορά τις βιαιοπραγίες του κ. Φλίγκου, θα επανέλθουμε άμεσα με οπτικά ντοκουμέντα.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ.»
Αφήστε μια απάντηση