Γιορτινό το κλίμα στην κοπή πίτας του ΟΜΑΘ


Σε μία άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Ομίλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στο cafe puerto στην παραλία του Βόλου.

Με το 2017 να κρίνεται άκρως επιτυχημένο για το σωματείο οι ιθύνοντες του επέλεξαν να ξεκινήσουν την χρονιά όπως και πέρσι.

Έτσι πλήθος κόσμου συνέρευσε στο Puerto café και φέτος για να γιορτάσει την έλευση της νέας χρονιάς με τους αθλητές να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο λαμβάνοντας όλοι αναμνηστικά δώρα για την συμμετοχή τους σε αγωνιστικές δραστηριότητες το 2017 σε μια βράβευση που σκόρπισε άφθονο γέλιο στους παρευρισκόμενους τελώντας τα μέγιστα στην διατήρηση του φιλικού και γιορτινού κλίματος μεταξύ μελών, φίλων και αθλητών του σωματείου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η αντιδήμαρχος κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου Βόλου κ. Μορφογιάννη, ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος, πολιτικής προστασίας, καθαριότητας και ανακύκλωσης και συντήρησης πρασίνου κ. Νικοβιώτης του Δήμου Αλμυρού, ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού του Δήμου Αλμυρού κ. Ρούσας, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Καλτσογιάννης, ο περιφερειακός σύμβουλο κ. Κοπάνας, η πρόεδρος του εθνικού συμβουλίου οδικής ασφάλειας κ. Χρυσοβελώνη, ο πρόεδρος της ΜΟΤΟΛΕΒ κ. Λεπίδας ενώ χαιρετισμό απέστειλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μεϊκόπουλος

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας​ ξεκινώντας και επίσημα πλέον το 2018 θέλει να ευχηθεί πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα σε μια χρονιά που αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα και συναρπαστική.

Ο φακός του almyros.gr ήταν για ακόμη μια χρονιά κοντά στον ΟΜΑΘ και εξασφάλισε για εσάς τα παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες. Παρακαλούμε τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού για ένα …subscribe στο κανάλι μας. Με αυτόν τον τρόπο μας βοηθάτε για περισσότερα βίντεο, με περισσότερες κάμερες!!!

 

 

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.