Γυναικείο Βόλεϊ: Ο ...αφιλόξενος ΓΣΒ κέρδισε τον Αλμυρό με 3-0 - Λαός Του Αλμυρού

Γυναικείο Βόλεϊ: Ο …αφιλόξενος ΓΣΒ κέρδισε τον Αλμυρό με 3-0

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, ώρα 7 το απόγευμα, το Γυναικείο Τμήμα Βόλεϊ του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού συγκρούστηκε εκτός έδρας με τον πρωτοπόρο ΓΣΒ και ηττήθηκε με 3-0 σετ.

βόλεϊ4Το σκορ στα σετ ήταν διαδοχικά: 25-18, 26-24 και 25-12.

Η σύνθεση της ομάδας ήταν: Μητσογιάννη, Τσιγάνη, Αραμπατζή Χ., Μπουκουβάλα, Αραμπατζή Σ., Χατζηκυριάκου, Χασιώτη, Κωτούλα, Κωνσταντίνου, Καλομοίρη, Μαυρογένη, Κούτε, Ξύδη, Τσανή.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΣΑ

Στον αγώνα του Σαββάτου στο πρωτάθλημα Γυναικών γίναμε μάρτυρες ενός αφιλόξενου κλίματος, απρεπούς συμπεριφοράς, κακής οργάνωσης και επικίνδυνων συμβάντων.

Α) Βάσει προγράμματος ο αγώνας θα έπρεπε να ξεκινήσει ώρα 19.00 και ξεκίνησε στις 20.22

Β) με την έναρξη της προθέρμανσης δεν υπήρχαν οι απαιτούμενες μπάλες για το ζέσταμα και κάποιες παίκτριές μας αναγκάστηκαν να κάνουν ζέσταμα σε 3άδες.

Γ) κατά την διάρκεια του 2ου σετ, από την πλευρά της κερκίδας των γηπεδούχων έγινε ρίψη αυτοδιάτρητης πανελόβιδας 10 πόντων (βλέπε φωτο) εντός του γηπέδου και στην πλευρά της ομάδας μας, την οποία βίδα παρέδωσε η αρχηγός της ομάδας στον 1ο διαιτητή και σημειώθηκε στο φύλλο αγώνα. Η απάντηση που έδωσαν οι παράγοντες της αντιπάλου ομάδας και οι γονείς είπαν ότι «έπεσε από την οροφή του γηπέδου».

Σε ανταπάντηση ο κ. Χιώτης, πρόεδρος της ομάδας. μιλάει για απρεπή συμπεριφορά του προπονητή μας, κατά την διάρκεια του 3ου σετ σε ανάρτησή του στο Facebook. Θα πρέπει να του θυμίσω, γιατί λόγου ηλικίας έχει ασθενή μνήμη, ότι η «απαράδεκτη» συμπεριφορά του προπονητή μας δεν ξεκίνησε από το …πουθενά. Ξεκίνησε από τον ίδιο και τους γονείς της αντιπάλου ομάδας όταν εγώ η ίδια έδωσα μια αποκριάτικη βαβουζέλα σε ένα 8χρόνο παιδί και -σαν παιδάκι που είναι- πήγε στην άκρη του γηπέδου της αντίπαλης ομάδας ΕΚΤΟΣ αγωνιστικού χώρου και την ώρα που κάποια παίκτρια της αντίπαλης ομάδας ήταν έτοιμη για σέρβις άρχισε να σφυρίζει. Εκείνη τη στιγμή λοιπόν σηκώθηκαν εξαγριωμένοι από την κερκίδα και πρώτος ο κ. Χιώτης και μετά οι γονείς και έριξαν ευθύνες στον προπονητή μας, ότι τάχα ο ίδιος έβαλε τον μικρό να το κάνει όλο αυτό. Ο προπονητής μας δεν είχε καμία σχέση με όλο αυτό το συμβάν, γιατί ήταν εντός γηπέδου και όσο ήταν σε εξέλιξη ο αγώνας. Όσο και αν εγώ φώναζα, ότι εγώ η ίδια έδωσα τη βαβουζέλα, δεν με άκουγε κάνεις και έβγαλαν όση χολή μπόρεσαν να βγάλουν. Να ζητήσω συγγνώμη βέβαια, που δεν σκέφτηκα το τι κίνηση θα έκανε ο μικρός, αφού του την έδωσα. Δεν μπόρεσα να φανταστώ την κίνηση του μικρού (γιατί ακόμη μέντιουμ δεν έχω γίνει) και ότι θα ενοχλούσε τις “μικρές παίκτριες” της αντιπάλου ομάδας, γιατί το ακούσαμε κι αυτό.

Από την άλλη βέβαια, δεν ενοχλήθηκαν όταν οι δικοί τους φίλαθλοι ξεσήκωσαν το γήπεδο από φωνές και τα χτυπήματα των ποδιών τους στην εξέδρα.

Για να βοηθήσω αν θέλει τη μνήμη του λοιπόν, μπορούμε να του δείξουμε το βίντεο του αγώνα, γιατί ευτυχώς μαγνητοσκοπήσαμε όλο το ματς. Ποιανού λοιπόν ήταν η απρεπή συμπεριφορά μπορούμε να το αποδείξουμε.

Προσβάλει ακόμη μια εξαίσια διαιτησία που υπήρχε σε όλον τον αγώνα, όταν λέει ότι ενώ αποβλήθηκε παρέμεινε …εντός αγωνιστικού χώρου.

Ή απρεπή συμπεριφορά του συγκεκριμένου σωματείου είναι γνωστή σε εμάς από καιρό. Ενώ αναμέναμε την προηγούμενη Κυριακή να έρθουν στον Αλμυρό, να παίξουμε αγώνα με τις Β’ Παγκορασίδες, δεν ήρθαν χωρίς ειδοποίηση, ενώ για το ίδιο σωματείο έγινε καταγγελία ότι χρησιμοποιήθηκαν παίκτριες του 2002 στο ίδιο πρωτάθλημα.

ΥΠΕΎΘΥΝΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ.ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ

ΒΑΡΣΟΥ ΜΑΡΙΑ»
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.