Κέφι και χορός μέχρι τελικής πτώσεως στον αποκριάτικο χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Κέφι και χορός μέχρι τελικής πτώσεως στον αποκριάτικο χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου ΕυξεινούποληςΔιάχυτο ήταν το κέφι στον καθιερωμένο αποκριάτικο χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, στο κέντρο «Αρχοντικό» στο δάσος Κουρί.

Μέλη και φίλοι του Συλλόγου, μετά την επιτυχημένη καρναβαλική παρέλαση που προηγήθηκε το μεσημέρι, συνέχισαν ακούραστοι και γέμισαν τραπέζια της αίθουσας.

Αρκετοί προσήλθαν μασκαρεμένοι, όπως απαιτούσε το κλίμα της βραδιάς, επιστρατεύοντας το χιούμορ και τη φαντασία τους, με έξυπνες και …πρακτικές μεταμφιέσεις.

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης, Αλέξανδρος Γαλατσίδας, με ένα σύντομο χαιρετισμό ανέφερε πως το Καρναβάλι 2018 ανήκει πλέον στην ιστορία. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε προς όλους όσους στήριξαν και τη φετινή προσπάθεια του Συλλόγου, για τη διοργάνωση του Καρναβαλιού. Τους χορηγούς, που πρόθυμα προσέφεραν υλικά και χρήματα σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο, τους εθελοντές, που εργάστηκαν με κέφι και μεράκι για να παρουσιάσουν ένα επιτυχημένο Καρναβάλι.

Αμέσως μετά παρέδωσε τη σκυτάλη της διασκέδασης στο μουσικό τμήμα του Συλλόγου «Λαϊκοί και Όχι μόνο», που κράτησαν αμείωτο το κέφι των παρευρισκομένων και γεμάτη την πίστα του χορού για πολλές ώρες.

Μικροί και μεγάλοι, μασκαράδες και μη, όλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους, γεγονός που μαρτυρούσαν τα χαρούμενα πρόσωπα και τα πλατιά χαμόγελα, με την ευχή «να είμαστε όλοι καλά και τον επόμενο καρναβάλι να είναι ακόμη πιο επιτυχημένο…»

Και του χρόνου!

 

 
Αφήστε μια απάντηση