Πέτυχαν …ψαχνό στη διασκέδαση οι κυνηγοί
Πέτυχαν ψαχνό στη διασκέδαση οι κυνηγοί, κατά την κοπή πίτας τους στον ετήσιο χορό τους, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Κτήμα Παπαθανασίου – Τιμπλαλέξη στο Κρόκιο.

Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Βελισσάριος. Ο Πρόεδρος Γιώργος Ντόκος παρουσιάστηκε ενωτικός στο καλωσόρισμά του και τόνισε την αξία της εκπαίδευσης και των νεότερων μελών.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν πολλά μέλη του τοπικού συλλόγου, αλλά και Κυνηγετικών συλλόγων άλλων περιοχών. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης, ο Αντιδήμαρχος Κώστας Νικοβιώτης, ο εντεταλμένος Σύμβουλος του Δημάρχου Αργύρης Ρούσσας, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΛ Ηλίας Δαλακούρας, Ο Δημοτικός Σύμβουλος Αλμυρού Χρήστος Καρακώστας, η Δημοτική Σύμβουλος Βόλου Γεωργία Μποτού -Τοκαλή, Πρόεδροι Κοινοτήτων και μέλη Συλλόγων του Αλμυρού, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού Αλέξανδρος Σκορδάς, εκπρόσωπου του Δασαρχείου Αλμυρού -γραφείο θήρας, ο Αναπληρωτής Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Δρυμώνος Καραγιάννης Ρίζος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλίας Μπαλατσός Ευάγγελος, ο Υπεύθυνος θήρας της Ομοσπονδίας Συρταδιώτης Στέργιος, το μέλος της Ομοσπονδίας Τίρχας Γιάννης, Ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Βόλου Μόσδρομος Ιωάννης, ο υπεύθυνος εκτροφείου Βόλου Γιώργος Καραγεώργος και ο Αντιπρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου Φαρσάλων Μπρόζος Κώστας.

Τη διασκέδαση ανέλαβαν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες οι Σταύρος Τσαλάγκας, Γιάννης Τσιάτσος, Μαρίνα Παναγιωτοπούλου και Πάνος Κοτρώτσος.

 

Κυνηγετικός Σύλλογος Αλμυρού

 

Ευχαριστήριο

Το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλμυρού, ευχαριστούν όλους όσους παρευρέθησαν στον ετήσιο χορό του Συλλόγου, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους παρακάτω χορηγούς της εκδήλωσης: Lambro-Ναυπλιώτης φυσίγγια κυνηγιου, καφετέρια Gossip, Ζωοτροφές Σιούτης Α.Ε., καφετέρια Coffee Express, Μέμμος χωματουργικά και τους δωροθέτες που βοήθησαν να γίνει η πλούσια λαχειοφόρος μας.

Καλή αντάμωση και σε επόμενα!

Ο Πρόεδρος

Γιώργος Ντόκος

 

 

 

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.