Ευχαριστήρια επιστολή του Πολιτιστικού Ευξεινούπολης για το καρναβάλιΔημοσιεύουμε αυτούσια την ευχαριστήρια επιστολή προς τους συμμετέχοντες και τους χορηγούς του καρναβαλιού της Ευξεινούπολης 2018 των μελών του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης. (Βίντεο και φωτογραφίες του Ευξεινουπολίτικου καρναβαλιού μπορείτε να βρείτε εδώ):

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση και επιτυχία του φετινού καρναβαλιού. Θερμά ευχαριστούμε και όλο τον κόσμο που έφερε το κέφι και τη χαρά του, διασκέδασε μαζί μας και μας απέδειξε για μια ακόμη χρονιά με την αθρόα προσέλευσή του, ότι αγκαλιάζει και αγαπάει το καρναβάλι της Ευξεινούπολης.   

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όλα τα νέα παιδιά, αγόρια και κορίτσια που συμμετείχαν και έδωσαν νέα πνοή στο φετινό Καρναβάλι μας και αισιοδοξία για συνέχιση και εξέλιξη του παραδοσιακού μας εθίμου, όπως και τους παλιούς καρναβαλιστές, που ανέδειξαν και στηρίζουν ένα καρναβάλι, που έχει παρελθόν, παρόν και πολύ μέλλον.

Τους ευγνωμονούμε όλους για την πολύτιμη βοήθειά τους και υποσχόμαστε ότι  το ιστορικό καρναβάλι της Ευξεινούπολης θα γίνεται κάθε χρόνο πιο επίκαιρο, πιο διασκεδαστικό, πιο ενθουσιώδες.

 Ακόμη, πολύ ευχαριστούμε τον κ. Θανάση Κωτούλα για την θαυμάσια παρουσίαση, την ζωντάνια και τον παλμό με τον οποίο επένδυσε το καρναβάλι, προβάλλοντας με πολύ κέφι και ενθουσιασμό την παρέλαση και τα αποκριάτικα δρώμενα. Επίσης, τις μακιγιέζ κ. Νεκταρία Κοτζιαπαναγιώτη και κ. Δήμητρα Πρεβεζιάνου που επιμελήθηκαν το μακιγιάζ των καρναβαλιστών, την κ. Τσιλιού Μαρία που επιμελήθηκε τον στολισμό των αρμάτων, τον αρχιτεχνίτη κατασκευής καρναβαλικών αρμάτων Κώστα Κασπαρούδη, τον σπεσιαλίστα στο βάψιμο των αρμάτων Κώστα Κιτσάκο, την ζωγράφο κ. Ελένη Παπανικολοπούλου καλλιτεχνική φύση προσπαθώντας κάθε χρόνο για το καλύτερο αποτέλεσμα, επίσης δασκάλα του τμήματος ζωγραφικής του Συλλόγου μας, τον επίτιμο Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης κ. Αλέξανδρο Καραμπάση για την γενικότερη συμβολή του στην επιτυχία του καρναβαλιού, τον κ. Τάκη Παυλίδη συντονιστή της ομαλής διέλευσης πεζών και αρμάτων κατά την καρναβαλική παρέλαση, το τμήμα ρυθμικής γυμναστικής του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού με τις καταξιωμένες προπονήτριες κ.Τσάτσου Μαρίτα και κ. Κισκινούδη Μαρίζα, όπως και τον ηχολήπτη κ. Κώστα Κολώνη που ξεσήκωσε όλους με τις επιλογές της μουσικής επένδυσης και τον συνεργάτη του κ. Αργύρη Σπανό.

Επίσης, τους Διευθυντές των σχολείων της Ευξεινούπολης, Γυμνασίου και Δημοτικού, τον Γεωπόνο κ. Κατσαρό Βασίλειο για την παραχώρηση του χώρου όπου στήθηκε το καρναβαλικό εργαστήρι και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Αλμυρού για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Ακόμη δεν παραλείπουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς το Σύλλογο Ανατολικής Ρωμυλίας Ευξεινούπολης, για  την αναπαράσταση του Ευξεινουπολίτικου γάμου, με τον οποίο συμμετείχαν στο καρναβάλι μας και έδωσε ιδιαίτερο παραδοσιακό και χαρούμενο τόνο. Ελπίζουμε και σε επόμενη συνεργασία.

Για την προβολή  και επικοινωνία του καρναβαλιού, ευχαριστούμε θερμά: το Almyrosinfo την εφημερίδα Λαός του Αλμυρού,  το Αlmyros.gr, καθώς και τις εφημερίδες Ταχυδρόμος και Θεσσαλία.

Επίσης ευχαριστούμε  θερμά τους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού για την άψογη κυκλοφοριακή ρύθμιση και την διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής της καρναβαλικής παρέλασης.

 

Οι χορηγοί που ιδιαίτερα ευχαριστούμε είναι:

1. Δήμος Αλμυρού και Δημοτικό Συμβούλιο

2. Ελαιουργία Μαγνησίας Μιχαήλ Κουφάκης Α.Ε

3. Κοντοστάθης Δημήτριος Ανεξάρτητο Πρατήριο Υγρών Καυσίμων στον Αλμυρό.

4. Κρέατα «ΣΤΕΛΙΟΣ» στον Αλμυρό

5. Τσιάπρας Δημήτριος Πρατήριο Υγρών Καυσίμων στον Αλμυρό

6. Καφετέρια  UNIQUE CAFE

7. ΄Επιπλο – Κατοικία Παπαδόπουλος

8. Gossip coffee & more

9. Σπορόκεντρο Α.Ε. Βασίλειος Κατσαρός

10. Γώγουλας Ηλίας ΚΑΒΑ ΠΟΤΩΝ

11. Κρομμύδας Μάριος, Σιδερικά-Εργαλεία-Μονωτικά- Τζάμια

12. Πετράκης Θεοδόσιος Πρατήριο Υγρών Καυσίμων στον Αλμυρό

13. Μεταλλοτεχνική Αλμυρού ΤΣΙΑΜΗΣ Γεώργιος στο Κρόκιο Αλμυρού

14. Αγροτικός Συνεταιρισμός Αλμυρού

15. Μάγγας Χρήστος  WIND στον Αλμυρό

16. Δαλακούρας Ηλίας  Ψύξη – Θέρμανση

17. Λέφας Παναγιώτης  STREET COFFEE Ηρώων Πολυτεχνείου στην Ευξεινούπολη.

18. Σαμαράς – Αλεξίου ΚΑΒΑ ΠΟΤΩΝ

19. Αφοί ΜΠΟΥΡΧΑ  ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ στον Αλμυρό,

     προσφορά οι καραμέλες του καραμελοπόλεμου της παρέλασης

20. Αρτοποιεία –Ζαχαροπλαστική «Ο ΓΚΑΤΣΗΣ» Βασ. Γκάτσης

21. Αντωνιάδης Γεώργιος ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων

22. Κατσαούνος Δημήτριος Είδη Γενικού Εμπορίου

23. Καρκαλιάς Μάριος, πρατήριο υγρών καυσίμων στον Αλμυρό

24. Τσολάκης  Μεταφορική

25. Μούζια Σοφία Ψιλικά

26. Αναστασόπουλος Κων/νος Επιχειρηματίας παραγωγός κηπευτικών

27. Κουμιώτη πρατήριο υγρών καυσίμων στον Αλμυρό

28. Καρπέτης Κων/νος κρεοπωλείο στην Ευξεινούπολη

29. Ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων Αντωνιάδης Γεώργιος

30. L’ ARC night club

31. Καμπάρη Ειρήνη πρατήριο υγρών καυσίμων στον Αλμυρό

32.Παλιάς Γεώργιος Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πλάτανος

33.Καραψιάς Γεώργιος Κομμωτήριο – Κουρείο

34.Ψύλλος Άγγελος  Κομμωτήριο – Κουρείο

35.Εμπόριο Σιδήρων –Ξυλεία «ΑΝΔΡΩΝΑΣ»

36. Ποδοσφαιρική ομάδα Ευξεινούπολης «ΔΗΜΗΤΡΑ Α.Ε.»

37. Καφετέρια Colibri     πλατεία Αλμυρού

 

Κατά την κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς για την οικονομική ενίσχυση του καρναβαλιού 2018, οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι ο 1710 και ο 1851 και οι τυχεροί παρέλαβαν τα δώρα τους,  τα δύο  Tablets. Επίσης, ο αριθμός 1695 κέρδισε δύο διανυκτερεύσεις για δύο άτομα στη Σκιάθο, προσφορά της κ. Μακρή Ελένης.

 

Παραβρέθηκαν: ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Εσερίδης Δημήτριος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλμυρού κ. Καλλές Νικόλαος, η Αντιδήμαρχος του Δήμου Βόλου κ. Γιούλη Μποντού –Τοκαλή,  ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΛ  κ. Δαλακούρας Ηλίας, ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δημάρχου Αλμυρού κ. Ρούσσας Αργύρης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ευξεινούπολης κ. Τέφογλου Αργύρης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού κ. Αλέξανδρος Σκορδάς, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ανατολικής Ρωμυλίας Ευξεινούπολης κ. Τσερκεζίδης  Ανδρέας και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ευξεινούπολης και Περιχώρων κ. Πρεβεζιάνος Ιωάννης.

 

Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.

 

                        ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

                                                                 Για  το Δ.Σ.

                                                      Ο Πρόεδρος του Συλλόγου

                                                       Αλέξανδρος Γαλατσίδας

 
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.