Με άφθονο κέφι η Γιορτή της Γυναίκας από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων - Λαός Του Αλμυρού

Με άφθονο κέφι η Γιορτή της Γυναίκας από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων

Την καθιερωμένη Γιορτή Γυναίκας πραγματοποίησαν για μια ακόμη χρονιά οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης του Αλμυρού και της Ευξεινούπολης.

Το βράδυ της Παρασκευής 9 Μαρτίου 2018, οι κυρίες πιστές στο ραντεβού τους παρευρέθηκαν στην Αποθήκη της Αλατοστράτας, ώστε να απολαύσουν μια βραδιά αφιερωμένη στις γυναίκες και με κύριο σκοπό την στήριξη και οικονομική ενίσχυση των σχολείων.

Η φιλόλογος κα Αγγελική Μπαρμπερίου καλωσόρισε τις παρευρισκόμενες και εν συντομία παρουσίασε το ρόλο και τη θέση των γυναικών κατά τον 19ο αιώνα. Ιδιαίτερα τόνισε το γεγονός πως ενώ πλέον διανύουμε τον 21ο αιώνα, εξακολουθούν να υπάρχουν γυναίκες οι οποίες μάχονται καθημερινά για τα δικαιώματά τους σε πολλές γωνιές του πλανήτη.

Τη διασκέδαση των κυριών ανέλαβαν ο Γιώργος Πάγκαλος και η Aida, με το κέφι όλων να ανεβαίνει στα ύψη. Όπως είναι φυσικό δεν άργησε να στηθεί γλέντι με παραδοσιακούς χορούς και όχι μόνο.

Τη φετινή εκδήλωση συνδιοργάνωσαν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων: Ειδικού Σχολείου Αλμυρού, 2ου, 3ου Δημοτικού Αλμυρού, Δημοτικού και Γυμνασίου Ευξεινούπολης, 1ου & 2ου Γυμνασίου Αλμυρού, Ενιαίου Λυκείου Αλμυρού, ΕΠΑΛ Αλμυρού και ο Αλότοπος.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά σε όλες τις κυρίες!
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.