Δ.Τ. του ΟΜΑΘ για τις διακρίσεις αθλητών του στην απονομή κυπέλλων Ελλάδας


Με την απονομή των διακριθέντων από την Ο.Μ.Α.Ε. ολοκληρώθηκε και επίσημα η περσινή χρονιά σε ότι αφορά τους αγώνες των πανελληνίων.

Μία απονομή που είχε έντονη παρουσία από τους αθλητές του Ομίλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας αφού ούτε λίγο ούτε πολύ τρεις αθλητές του σωματείου διακρίθηκαν σε πέντε κατηγορίες τόσο στο πανελλήνιο κύπελλο ασφάλτου rally όσο και στο περιφερειακό κύπελλο νοτίου Ελλάδος

Ξεκινώντας από την κατηγορία C5 και τον Θανάση Τσιτσιγιάννη με Citroen Saxo Vts που μετά τις επιτυχίες του στο περιφερειακό κύπελλο Βορείου Ελλάδος ο έμπειρος οδηγός κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση στο πανελλήνιο κύπελλο ασφάλτου οδηγών.

Συνεχίζουμε με τον Κώστα Πολυχρονόπουλο που συμμετείχε και αυτός με Citroen Saxo Vts αλλά στην κατηγορία C6.Ο Αθηναίος ακολούθησε τον θεσμό των rally για το 2017 και κατέκτησε την τρίτη θέση στο πανελλήνιο κύπελλο ασφάλτου οδηγών και την δεύτερη στο περιφερειακό κύπελλο Νοτίου Ελλάδος.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η Μαριάννα Χριστογιαννούλα.Η νεαρή συνοδηγός είχε την ευθύνη καθοδήγησης του Κώστα Πολυχρονόπουλου ακολουθώντας και αυτή με την σειρά της το πανελλήνιο κύπελλο ασφάλτου στην κατηγορία C6 με τα αποτελέσματα να την δικαιώνουν αφού κατέκτησε την τρίτη θέση τόσο στο πανελλήνιο κύπελλο ασφάλτου όσο και στο περιφερειακό κύπελλο Νοτίου Ελλάδος.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας ​ συγχαίρει τους αθλητές του και τους εύχεται ανάλογη συνέχεια.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.