Με άφθονο κέφι πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός χορός για την ενίσχυση του Ειδικού Σχολείου - Λαός Του Αλμυρού

Με άφθονο κέφι πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός χορός για την ενίσχυση του Ειδικού ΣχολείουΤο βράδυ της Παρασκευής 23 Μαρτίου 2018, πραγματοποιήθηκε ο Φιλανθρωπικός χορός που διοργάνωσε η Ένωση Επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων επαρχίας Αλμυρού, σε συνεργασία με τους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της περιοχής μας, στο κατάστημα F.A.S TI ORA.

Σκοπός της βραδιάς ήταν η οικονομική ενίσχυση του Ειδικού Σχολείου Αλμυρού. Επαγγελματίες και φίλοι του Ειδικού Σχολείου, έδειξαν για μια ακόμη φορά τη στήριξή τους δίνοντας το παρόν και απολαμβάνοντας μια βραδιά γεμάτη μουσική και χορό.

Η Αντιπρόεδρος της Ένωσης κα Μίνα Τελκή καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους δίνοντας τον λόγο στην κα Νίκη Τσάκαλου. Η κα Τσάκαλου πρόεδρος του Συλλόγου ΑμΕΑ “Στοργή” ευχαρίστησε όλους όσους προσπαθούν και στηρίζουν το Ειδικό Σχολείο Αλμυρού, καθώς λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών οι ανάγκες καλύπτονται με δυσκολία.

Ο Γιώργος Καπράνας με την Μαρίνα Τζαβέλα στο τραγούδι και με τη συνοδεία του Κώστα Μιχόπουλου στο μπουζούκι, του Μάκη Τάσιου στο κλαρίνο και του Στέλιου Τάσιου στα πλήκτρα, ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους με έντεχνα, λαϊκά και δημοτικά τραγούδια.

Για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε πως όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε και να ενισχύσουμε όσους μας έχουν ανάγκη.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.