Φιλανθρωπικές δράσεις των Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας
Δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων ΓΕ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας, σχετικά με φιλανθρωπικές δράσεις των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Μαγνησίας, στο πλαίσιο των εορτών του Πάσχα:

Από το προσωπικό των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας εν όψει των εορτών του Πάσχα, πραγματοποιήθηκε εθελοντική συγκέντρωση ειδών, με σκοπό την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας & Προστασίας Μητέρας και Παιδιού ¨Κιβωτός του Κόσμου¨.

Στο πλαίσιο αυτό, την (05-04-2018) αντιπροσωπείες αστυνομικών των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, επισκέφθηκαν τη δομή της ¨Κιβωτού του Κόσμου¨ στο Διμήνι Μαγνησίας, όπου προσέφεραν φάρμακα και δωροεπιταγές που είχαν συγκεντρωθεί για τα παιδιά που φιλοξενούνται στους χώρους της.

Τα προαναφερόμενα είδη παρέδωσαν εκ μέρους του προσωπικού σε εκπρόσωπο της δομής ο Β΄ Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Αστυνομικός Διευθυντής Μιλτιάδης ΑΛΕΞΑΚΗΣ, καθώς και ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Γεώργιος ΝΤΙΖΕΣ.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έχει ως στόχο την κάλυψη των ουσιαστικών αναγκών του οργανισμού, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου του προς τους συνανθρώπους μας.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.