Σαββατοκύριακο με Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναρρίχησης για τον Αλμυρό - Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Σαββατοκύριακο με Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναρρίχησης για τον Αλμυρό
29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγωνιστικής Αναρρίχησης

Αλμυρός 14 & 15.04.2018 – Αγωνίσματα Ταχύτητας & Boulder

Στον Αλμυρό και πάλι και στις αναρριχητικές πίστες του κλειστού δημοτικού γυμναστηρίου Αλμυρού αλλά και του δάσους Κουρί, θα διεξαχθεί το 29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγωνιστικής Αναρρίχησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας – Αναρρίχησης.

Θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα της ταχύτητας, Σάββατο 14/4 από τις 12 το μεσημέρι και του boulder Κυριακή 15/4 από τις 9:30 το πρωί. Την Παρασκευή 13/4 στο Βόλο πραγματοποιείται το αγώνισμα της δυσκολίας.

Ολυμπιακό άθλημα πλέον η αγωνιστική αναρρίχηση και με αυξημένο ενδιαφέρον, αλλά και συμμετοχές στους αγώνες. Η πρόκριση για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα έγινε μέσα από δύο περιφερειακούς αγώνες που έγιναν τόσο στο Αιγίνιο στις 13/3 (βόρεια περιφέρεια) και στο Βόλο στις 10/3 (νότια περιφέρεια).

Ο Ε.Ο.Σ. Αλμυρού συμμετείχε στον αγώνα του Βόλου με έξι από τους οκτώ αθλητές του που είχαν δικαίωμα συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Την πρόκριση μέσα από αυτή τη διαδικασία πήραν και δύο αθλητές μας οι: Νάνος Απόστολος (κατηγορία Νέοι Α, 2001-2002) και Καλλίκας Δημήτριος (κατηγορία Νέοι Β, 2003-2004) τους οποίους θα δούμε στις πίστες του Αλμυρού.

Μαζί τους φυσικά, αθλητές από τη Κρήτη, την Τρίπολη, Αθήνα, Χαλκίδα, Τρίκαλα, Βόλο, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα, Προσοτσάνη, Αριδαία, Σιάτιστα, Αιγίνιο, Θεσσαλονίκη.

Το ραντεβού μας λοιπόν είναι το Σάββατο πριν το μεσημέρι στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Αλμυρού όπου θα διεξαχθεί το «εντυπωσιακό» αγώνισμα της ταχύτητας ενώ τη Κυριακή νωρίς το πρωί στο δάσος Κουρί θα γίνει το αγώνισμα του bouldering όπου οι αθλητές με εντυπωσιακές προσπάθειες θα «λύσουν» τα προβλήματα του αγωνίσματος!

 

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού

Τμήμα Αγωνιστικής Αναρρίχησης

Ακολουθούν τα εντυπωσιακά βίντεο των περσινών αγώνων. Παρακαλώ πατήστε εγγραφή στο κανάλι μας!

 

 

 
Αφήστε μια απάντηση