Αδιαφορία πολιτών καταγγέλλει ο Γιάννης Εκίζογλου για βανδαλισμούς στην πλατεία | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Αδιαφορία πολιτών καταγγέλλει ο Γιάννης Εκίζογλου για βανδαλισμούς στην πλατείαΑπογοήτευση για Δημοτικούς υπαλλήλους και Δημοτική Αρχή, είχε η γεύση της επιστροφής από το Σαββατοκύριακο στα καθήκοντά τους… Οι ώρες εργασίας για τη φύτευση καλλωπιστικών φυτών στην πλατεία πήγαν στράφι, αφού ποδοπατήθηκαν ή ξεριζώθηκαν για να γίνουν παιχνίδι.

Ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Εκίζογλου, επικοινώνησε μαζί μας με σκοπό να μας γνωστοποιήσει τους βανδαλισμούς στην πλατεία και να εκφράσει την αγανάκτησή της Δημοτικής Αρχής. Συγκεκριμένα δήλωσε στο almyros.gr: Είναι απαράδεκτο, να ακυρώνουν τόσο απερίσκεπτα την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουμε να καλλωπίσουμε τους δημοτικούς χώρους. Οι μανάδες πίνουν τον καφέ τους στην πλατεία αραχτές και δεν τους νοιάζει τι κάνουν τα παιδιά τους, τα οποία ποδοπατούν και ξεριζώνουν τα λουλούδια. Είναι γνωστό ότι εργαζόμαστε με μειωμένο προσωπικό. Ο αγώνας που καταβάλλουμε είναι μεγάλος και δεν θα φέρει αποτέλεσμα, λόγω της αδιαφορίας των πολιτών, η οποία δυστυχώς δεν περιορίζεται σ’ αυτά. Αφήνουν όπου βρουν τα αυτοκίνητα, όταν δεν αισθάνονται την σκιά του Δημοτικού Αστυνόμου. Διαθέτουμε δύο πάρκινγκ, μισθωμένα από τον Δήμο, για τη διάθεση των πολιτών, τα οποία και βαριούνται να αξιοποιήσουν. Μάλιστα δεν διστάζουν να παρκάρουν σε θέσεις για ΑΜΕΑ, αλλά και στις θέσεις που δημιουργήθηκαν για να εξυπηρετούν όσους χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν τα ΑΤΜ των τραπεζών, αφήνοντας για ώρες το αυτοκίνητό τους σταθμευμένο. Εκφράζουμε τη δυσαρέσκειά μας και αναμένουμε και με αυτή τη δημοσιοποίηση της, να ευαισθητοποιηθεί έστω και ένας πολίτης.

 
Αφήστε μια απάντηση