Κάθε χρόνο περισσότεροι καλλιεργητές και επισκέπτες στη γιορτή ανταλλαγής σπόρων “Πελίτι” - Λαός Του Αλμυρού

Κάθε χρόνο περισσότεροι καλλιεργητές και επισκέπτες στη γιορτή ανταλλαγής σπόρων “Πελίτι”Φτάσαμε αισίως στην 8η γιορτή ανταλλαγής ντόπιων ποικιλιών σπόρων στον Αλμυρό, η οποία φέτος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Απριλίου στον Παλιό Πλάτανο κάτω από το αιωνόβιο πλατάνι της πλατείας.

Δέκα καλλιεργητές αντάλλαξαν σπόρους στη φετινή διοργάνωση. Διαπιστώθηκε ότι συντηρήθηκαν και καλλιεργήθηκαν σπόροι που δόθηκαν προηγούμενες χρονιές, πράγμα που σημαίνει ότι αργά αλλά σταθερά, αυξάνονται οι καλλιεργητές, αποκτούν τη συνήθεια και νοοτροπία που η ομάδα πελίτι, τόσο όμορφα εισάγει στην κοινωνία μας. Συμμετείχαν στην εκδήλωση φίλοι του πελίτι από τη Σπερχειάδα, τη Λαμία,τη Λάρισα, τοΠήλιο, Αλμυρό και άλλες πόλεις.

Με αρκετά πλατύ ρεπορτόριο οι φίλοι του Πελίτι Κώστας και Στέλλα ανέλαβαν τη μουσική κάλυψη της βραδιάς με αγαπημένα έντεχνα και λαϊκά τραγούδια.

Το πρόγραμμα ακόμη βελτιώνεται και εμπλουτίζεται. Για επιπλέον ενημέρωση στο www.peliti.gr και στα τηλέφωνα 2422025953, 6974374582 για μελλοντικές συμμετοχές, δράσεις και πολύ εθελοντισμό!

 
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.