Συνεργασία ΟΜΑΘ – almyros.gr – Τρίμηνη παροχή προβολής χορηγών


έκδοση 28-4-2018

Ανέκαθεν σε όλες τις εκφάνσεις του αθλητισμού και του πολιτισμού η τοπική κοινωνία έπαιζε σημαντικό ρόλο στην στήριξη και ενίσχυση των εκδηλώσεων αυτών.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας είναι από τα σωματεία που απολαμβάνουν το προνόμιο της στήριξης της τοπικής κοινωνίας όχι μόνο της πόλης του Αλμυρού αλλά και των υπόλοιπων χωριών που περνάει ο αγώνας από εκεί.

Από την πρώτη στιγμή οι Άγιοι Θεόδωροι, ο Πτελεός, η Σούρπη, η Αγία Τριάδα και η Αμαλιάπολη αγκάλιασαν τον αγώνα δεχόμενοι την όποια ταλαιπωρία τυχόν δημιουργήσαμε ενώ τα οφέλη που αποκόμισαν οι τοπικές επιχειρήσεις από τις δύο διοργανώσεις ήταν εξαιρετικά σημαντικά.

Τρίμηνη παροχή Ειδησεογραφίας και προβολής χορηγών

Στα πλαίσια αυτής της καλής επικοινωνίας με τις τοπικές κοινωνίες ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας και το γραφείο «Μαγνήτης» της Βιβής Τσιντσίνη (εφημερίδα Λαός του Αλμυρού, ιστοσελίδες almyros.gr, doc-toc.gr) προχωρούν στο επόμενο βήμα που θα επιτρέψει σε όλους τους κατοίκους των προαναφερθέντων τοποθεσιών να παρακολουθήσουν στενά τις εξελίξεις του αγώνα Rally Αλμυρός που φέτος το καλοκαίρι φτάνει αισίως την 3η χρονιά διεξαγωγής του και το ενδιαφέρον των αγωνιζομένων είναι ήδη αρκετά υψηλό.

Από σήμερα στην διαδικτυακή διεύθυνση της εφημερίδας την www.almyros.gr  θα υπάρχει ειδική ενότητα με τα νέα του σωματείου και του αγώνα κατ’ επέκταση αποσκοπώντας στην ενημέρωση όλων των πολιτών. Στα ΜΜΕ που προαναφέρθηκαν, θα δημοσιεύονται επί τριμήνου, οι χορηγοί του αγώνα, με σκοπό να ενισχυθεί το ενδιαφέρον των χορηγών, αφού τους δίνεται η ευκαιρία για παρατεταμένη διαφημιστική προβολή-διείσδυση στην τοπική κοινωνία (πληροφορίες στο 2422024666 και 6972455190).

Έτσι στην κεντρική σελίδα www.almyros.gr στην δεξιά στήλη θα βρείτε το banner που γράφει Rally Αλμυρός 2018 News. Πατώντας επάνω σε αυτό θα βρείτε τα νέα του αγώνα που για μία ακόμη χρονιά υπόσχονται να είναι πολλά και ενδιαφέροντα. Αλλά και στην εφημερίδα «Λαός του Αλμυρού» στα Αθλητικά θα ενημερώνεστε μέσα από τα πλούσια Δελτία Τύπου.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.