Εν αρχή… το 0 και οι γκαζιές των Στράτη Χατζηπαναγιώτου και Βασίλη Μπασιούκα


Ανέκαθεν τα αυτοκίνητα ασφαλείας έπαιζαν σημαντικό ρόλο στην διεξαγωγή ενός αγώνα rally, με το ‘0’ να έχει τον πιο κρίσιμο ρόλο αφού από το συγκεκριμένο πλήρωμα δίνεται το τελικό ok για να ξεκινήσουν τα αγωνιστικά.
Ο Ο.Μ.Α.Θ. (Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως για το 3ο Rally Αλμυρός 2018 τον συγκεκριμένο ρόλο έχει αναλάβει ένα από τα πλέον έμπειρα πληρώματα που θα μπορούσαν να σχηματιστούν για αυτόν τον ρόλο.
Ο οδηγός έκανε τον πρώτο του αγώνα μόλις το 1977 και έκτοτε έχει γράψει χιλιάδες αγωνιστικά χιλιόμετρα και εκατομμύρια με πολιτικά αυτοκίνητα γνωρίζοντας πάντα πως να παίρνει το μέγιστο από αυτά ενώ αντιλαμβάνεται όσο λίγοι την ευθύνη που αναλαμβάνει.
Ο συνοδηγός είναι από τους πλέον ενεργούς συνοδηγούς τα τελευταία χρόνια έχοντας καθίσει σε σημαντικά δεξιά buckets και έχοντας προλάβει ήδη να γράψει ένα αγώνα για το 2018. Επίσης η συμμετοχή του στον αγώνα του 2016 τον καθιστά έναν από τους πλέον κατάλληλους για αυτό τον ρόλο.
Κυρίες και κύριοι για πρώτη φορά από το 2016 όταν και είχαν τον ίδιο ρόλο οι 
Στράτης Χατζηπαναγιώτου και Βασίλης Μπασιούκας θα είναι το πλήρωμα του ‘0’ του αγώνα του 2018.
Όσο για το αυτοκίνητο αν και δεν το συνηθίζουμε θα σας το αφήσουμε για έκπληξη.
Το 3ο Rally Αλμυρός 2018 έφτασε…

Περισσότερα ρεπορτάζ για το rally almyros μπορείτε να διαβάσετε εδώ!

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.