Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή το Budokai Tournament που διοργάνωσαν οι Μαχητές
Χθες Κυριακή 6-5-2018 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 6ο Διασυλλογικό Thessalia Budokai Tournament που διοργανώθηκε από το Dojo του Αντώνη Λεωνίδα, υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Jiu Zitsu και του Δήμου Αλμυρού.

Το κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Αλμυρού, γέμισε με αθλητές, προπονητές, γονείς και φίλους των διοργανωτών και αθλητών, κάθε ηλικίας. Περίπου 20 Σύλλογοι απ’ όλες τις γωνιές της Ελλάδας συμμετείχαν σε ένα Πρωτάθλημα που έχει γίνει θεσμός.

Οι γνωρίζοντες δήλωσαν ότι τα Dojo παρουσίασαν αθλητές με υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και φίλαθλο ήθος. Η διοργάνωση έρρεε, παρά τις αυξημένες ανάγκες της συμμετοχής. Στα τρία τατάμι, παράλληλα πραγματοποιούνταν τρεις αγώνες, ενώ βραβεύονταν οι αθλητές των οποίων οι κατηγορίες είχαν ήδη ολοκληρωθεί.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές φωτογραφίες ενδεικτικά, αλλά… όσο περνά η ώρα ανεβαίνουν στο facebook στα δυο λινκ που δίνουμε παρακάτω, οι χιλιάδες φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε κατ’ εντολήν των διοργανωτών! Την Πέμπτη το πρωί θα δημοσιευθεί πλήρες ρεπορτάζ με τα ονόματα των συμμετεχόντων, προπονητών, γραμματείας, διαιτητών και τα βίντεο των αγώνων.

Οι διοργανωτές θέλησαν όλοι οι συμμετέχοντες να έχουν το δικό τους στιγμιότυπο από τον αγώνα. Απολαύστε!

 

https://www.facebook.com/pg/olaostouAlmyroualmyros/photos/?tab=album&album_id=2070854839594558

 

https://www.facebook.com/pg/olaostouAlmyroualmyros/photos/?tab=album&album_id=2070997609580281

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.