Ημερήσια εκδρομή στην Αθήνα διοργανώνει η Φιλάρχαιος Εταιρεία Αλμυρού «ΟΘΡΥΣ» | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Ημερήσια εκδρομή στην Αθήνα διοργανώνει η Φιλάρχαιος Εταιρεία Αλμυρού «ΟΘΡΥΣ»

Δημοσιεύουμε ανακοίνωση της Φιλαρχαίου Εταιρείας Αλμυρού, σχετικά με την ημερήσια εκδρομή που διοργανώνουν τα μέλη της:

Η Φιλάρχαιος Εταιρεία Αλμυρού οργανώνει ημερήσια εκδρομή στην Αθήνα, την Κυριακή, 27 Μαΐου 2018, προκειμένου να παρακολουθήσουμε την παράσταση «ΑΝΤΙΓΟΝΗ» του Σοφοκλέους, η οποία παρουσιάζεται στα Αρχαία Ελληνικά – με υπερτίτλους στα νέα Ελληνικά –  από την ομάδα μελέτης αρχαίου δράματος «Ακτίς Αελίου», στο Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας.

Μετά την παράσταση θα επισκεφθούμε και θα ξεναγηθούμε στο ίδιο Μουσείο, όπου παρουσιάζεται η έκθεση «Οι  Hi-Tech Εφευρέσεις των Αρχαίων Ελλήνων».  Η έκθεση περιλαμβάνει θαυμαστά επιτεύγματα των αρχαίων Ελλήνων, από τον μηχανισμό των Αντικυθήρων μέχρι το ρομπότ-υπηρέτρια.

Η τιμή συμμετοχής είναι 40 €, στην οποία περιλαμβάνονται η μεταφορά με πούλμαν, το εισιτήριο του θεάτρου, η είσοδος στο Μουσείο  και η επίσημη ξενάγηση.

Δηλώσεις συμμετοχής στους: Γεώργιο Λασκαρίδη τηλ. 6974109465, Χρυσούλα Κοντογεωργάκη τηλ. 2422024082 και Βούλα Ζώη τηλ. 6976011863, ή σε οποιοδήποτε άλλο μέλος του Δ. Σ.

Παρακαλούνται τα μέλη  και οι φίλοι να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έως την Παρασκευή 18 Μαΐου,  προκαταβάλλοντας 20 € .

ΑΠΟ ΤΟ Δ. Σ.
Αφήστε μια απάντηση