Ο εορτασμός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Βρύναινα | Λαός Του Αλμυρού
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.
full screen background image

Ο εορτασμός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Βρύναινα

Το απόγευμα της Κυριακής 20 Μαΐου 2018, πραγματοποιήθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός με αφορμή την εορτή των Πολιούχων της Βρύναινας, Κωνσταντίνου και Ελένης.

Μετά το πέρας του Εσπερινού, η πρόεδρος του Συλλόγου και χοροδιδάσκαλος Βασιλική Χουλιαρά, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ενώ παρουσίασε τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί απ’ όλη την Ελλάδα. Τα τρία τμήματα του Συλλόγου (Νηπιακό, παιδιών του Δημοτικού, Ενηλίκων) ταξίδεψαν τους παρευρισκόμενους με χορούς από τη Θράκη έως τα Δωδεκάνησα με τους χορευτές των τμημάτων να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μιχάλης Μακρής, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Κώστας Νικοβιώτης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα αθλητισμού κ. Αργύρης Ρούσσας, ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα φυτικής παραγωγής και κτηνοτροφίας κ. Αριστείδης Καραγεώργος και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βρύναινας κ. Χαλκιάς Ιωάννης.
Αφήστε μια απάντηση