Μαγευτικός ο Χρήστος Θηβαίος στη συναυλία του στον Αλμυρό - Λαός Του Αλμυρού

Μαγευτικός ο Χρήστος Θηβαίος στη συναυλία του στον ΑλμυρόΦαινόταν “Μυστήριο τραίνο” (2006), αλλά τελικά μας φιλοξένησε στο “Σιδερένιο νησί” του (2016) ταξιδεύοντάς μας “Πιο πέρα από τα μάτια” (2010), εκεί που “όλα είναι αλλού” (2011), ποτίζοντας με “Μόνο νερό στη ρίζα” τις ψυχές μας, το απόσταγμα δηλαδή των καλλιτεχνικών του αναζητήσεων.

Ο λόγος, για τον “συνήθη ύποπτο”, Χρήστο Θηβαίο, ο οποίος δέχθηκε την πρόσκληση του “Αλότοπου” και μας χάρισε αντάμα με τους εξαιρετικούς συνεργάτες του Μάξιμο Δράκο και Καλλίστρατο Δρακόπουλο, μια αξέχαστη συναυλία, το περασμένο Σάββατο 19 Μαΐου, στην αποθήκη της Αλατοστράτας, στον Αλμυρό.

Ιδιαίτερος καλλιτέχνης, με στίχους που σε προβληματίζουν, σε ξυπνούν, σου θυμίζουν… με μουσικές ροκ και έντεχνες, μας απέδειξε στη συναυλία του στον Αλμυρό, ότι έχει αστείρευτη ενέργεια αλλά και ότι κρατάει το κοινό του ως σόουμαν, από ψυχής και όχι με προσπάθεια.

Συγχαίρουμε τον Αλότοπο για τις πρωτοβουλίες του να προσκαλεί και να φιλοξενεί εξαιρετικούς καλλιτέχνες στον Αλμυρό μας. Τη συναυλία άνοιξε ο δικός μας Φώτης Τάμπας.

Διαβάστε τη συνέντευξη που χάρισε στο almyros.gr ο Χρήστος Θηβαίος λίγες μέρες πριν τη συναυλία του με ένα κλικ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.