Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για την Κυριακή στο χωριό – Μαζική η συμμετοχή των συλλόγων του Δήμου μας | Λαός Του Αλμυρού
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.
full screen background image

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για την Κυριακή στο χωριό – Μαζική η συμμετοχή των συλλόγων του Δήμου μας

έκδοση 2-6-2018

Το απόγευμα της Τετάρτης 30 Μαΐου 2018, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής μας, με την Αντιπρόεδρο της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων κα Μίνα Τελκή, παρουσία και του προέδρου κ. Κώστα Πανταζώνα.

Σκοπός της συνάντησης, η στήριξη και η βοήθεια που μπορούν να συνεισφέρουν οι σύλλογοι του Δήμου μας, με αφορμή την τηλεοπτική εκπομπή «Κυριακή στο Χωριό», τα γυρίσματα της οποίας θα πραγματοποιηθούν στη Βρύναινα. Σκοπός της Ένωσης, να «χωρέσει» όσα περισσότερα της επιτρέπονται από την παραγωγή της εκπομπής, σ’ αυτό το επεισόδιο και γιατί όχι, με δεδομένη την πρώτη καλή συνεργασία, να προγραμματιστούν και άλλες εκπομπές στην περιοχή μας.

Η ανταπόκριση των συλλόγων ήταν άμεση, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη διάθεση που υπάρχει για την προβολή του τόπου μας. Οι σύλλογοι θα συμμετέχουν με χορευτικά συγκροτήματα, καθώς και στην παρουσίαση τοπικών εδεσμάτων.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η εκπομπή είναι πολιτιστικού χαρακτήρα και σκοπός της είναι η προβολή των ηθών και εθίμων, του πολιτισμού, της ιστορίας, του τουρισμού και των συνεταιρισμών της εκάστοτε περιοχής.

Οι τοποθεσίες και τα χωριά όπου γίνονται τα γυρίσματα επιλέγονται αποκλειστικά από τους ανθρώπους της παραγωγής της εκπομπής. Τα εξωτερικά γυρίσματα στην περιοχή μας θα πραγματοποιηθούν στις  8 και 9 Ιουνίου, ενώ στις 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα στην πλατεία της Βρύναινας με την παρουσίαση των χορευτικών συγκροτημάτων και των τοπικών εδεσμάτων.

Συγχαίρουμε την Ένωση για την πρωτοβουλία και ευχόμαστε στην Αντιπρόεδρο καλή δύναμη, καθώς η επόμενη εβδομάδα θα είναι ένα διάστημα που θα πρέπει να σκίσει από το ημερολόγιο και να το αφιερώσει αποκλειστικά στην εκπομπή.
Αφήστε μια απάντηση