Συνεχίζονται και τον Ιούνιο οι δράσεις της σχολής πολεμικών Τεχνών του sensei Λεωνίδα Αντώνη
Παρόλο που οδεύουμε προς το τέλος τις σχολικής χρονιάς  γεμάτο είναι το πρόγραμμα για τους budokai fighters του sensei Λεωνίδα Αντώνη και τον μήνα Ιούνιο.

Στις 11 και 12 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις έγχρωμων ζωνών για τους Budokai fighters Αλμυρού και Νέας Αγχιάλου στις εγκαταστάσεις της σχολής στον Αλμυρό στη διεύθυνση Ιάσωνος 43 Β. Οι  εξετάσεις θα είναι ανοιχτές για το κοινό και όποιος επιθυμεί μπορεί να τις παρακολουθήσει.

Στις 16 Ιουνίου ημέρα Σάββατο, θα πραγματοποιηθεί στην παραλία της Νέας Αγχιάλου η καθιερωμένη καλοκαιρινή προπόνηση το 7ο summer training όπου μικροί και μεγάλοι αθλητές της σχολής θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν στην άμμο και στη θάλασσα σε μια διαφορετική προπόνηση από ότι συνηθίζεται μέσα στο dojo.

Από τις  22 έως τις 24 Ιουνίου, το 6ο καλοκαιρινό summer camp θα λάβει χώρα στους Νέους Πόρους Πιερίας, με καλεσμένους τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας οργάνωσης World Kyokushin Budokai Hanshi Pedro Roiz 8 Dan και τον παγκόσμιο πρωταθλητή στο kyokushin karate αλλά και έναν από τους λίγους αθλητές στον κόσμο που πέρασε με επιτυχία το τεστ των 100 kumite (100 συνεχόμενων αγώνων).

Την τελευταία ημέρα του camp θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις μαύρων ζωνών 1ου και 2ου dan όπου 2 αθλήτριες από τη σχολή μας θα εξεταστούν,  πρόκειται για την Σιμπλίδη Χριστίνα από τη σχολή του Αλμυρού και την Πάσιου Ελένη από τη σχολή της Νέας Αγχιάλου.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.