«Αρχοντικά» προχωράμε με τους υποστηρικτές του 3ου Rally Αλμυρός 2018 – Το Αρχοντικό στο Κουρί κοντά μας
Το «Αρχοντικό» στο Αισθητικό Δάσος Κουρί, εντάσσεται στην ομάδα των υποστηρικτών του  3ου Rally Αλμυρός 2018.

Το Αρχοντικό θα το βρείτε στο Αισθητικό Δάσος Κουρί του Αλμυρού, σε έναν πολυχώρο περίπου 8 στρέμματα (απόσταση μόλις 1 χιλιομέτρου από τον Αλμυρό Μαγνησίας). Αποτελεί έναν ιδιαίτερο τόπο προορισμού για τις διακοπές σας.

Βρίσκεται στην κυριολεξία περικυκλωμένο από το καταπράσινο δάσος με βελανιδιές Κουρί, ένα μοναδικό στο είδος του δάσος στα Βαλκάνια. Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αξίζει να κάνετε κατά τη διάρκεια της διαμονής στο Αρχοντικό είναι οι δραστηριότητες που σχετίζονται με το δάσος: mountain bike, πεζοπορία, μαζική άθληση στο δάσος. Στην έκταση όπου βρίσκεται η ξενοδοχειακή μονάδα υπάρχουν και τεχνητές λίμνες  

Το Αρχοντικό διαθέτει 4 δωμάτια και 2 σουίτες, όλα με εκπληκτική θέα στο δάσος. Το ύφος σύμφωνα με το οποίο είναι διαμορφωμένα αποτελεί έναν καλόγουστο συνδυασμό παραδοσιακής αρχιτεκτονικής και μοντέρνας αισθητικής.

Κατά καιρούς έχουν φιλοξενηθεί μεγάλα events, αλλά και ιδιαίτερες στιγμές-δεξιώσεις γάμων, βαπτίσεων συνεστιάσεων.

Με χαρά αποδέχθηκε η ιδιοκτησία του πανέμορφου αυτού χώρου, να φιλοξενήσει την ερχόμενη Τετάρτη 20 Ιουνίου στις 17:30, τη συνέντευξη Τύπου, για τη φετινή διοργάνωση του 3ου Rally Αλμυρός 2018. Μια συνέντευξη κατά την οποία θα παρουσιαστούν οι μεγάλοι χορηγοί, τα πολλά και παράλληλα events, αλλά και σημαντικές πληροφορίες για τον αγώνα.

 

ROYSSAS ΝΗΕΣ1 Ρούσσας

bryant taste and coffee

 

 

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.