Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Βρύναινας «Η Όθρυς» - Λαός Του Αλμυρού

Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Βρύναινας «Η Όθρυς»

έκδοση 16-6-2018

Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Βρύναινας «Η Όθρυς», με αφορμή των γυρισμάτων της εκπομπής της ΕΤ3 «Κυριακή στο Χωριό» που πραγματοποιήθηκε στις 8, 9 & 10 Ιουνίου στο χωριό της Βρύναινας και στην ευρύτερη ορεινή περιοχή, εκφράζει εγκάρδιες ευχαριστίες σε όλους όσους συντέλεσαν και βοήθησαν στην υλοποίηση και διεκπεραίωση αυτής της εκπομπής.

Συγκεκριμένα την Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού και τον Πρόεδρο κ. Κ. Πανταζώνα, την Αντιπρόεδρο κ. Μ. Τελκή για την πρόσκληση της εκπομπής και την προτίμηση για το χωριό της Βρύναινας και γενικότερα της βοήθειάς τους.

Το Δήμο Αλμυρού και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Γιάννη Χαλκιά για την ενεργή συμμετοχή του καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων.  Τους ομιλητές κ. πάτερ Γιώργο Γιαννιό, τον κ. Κ. Σκλαβούνο, κ. Ν. Τόλιο, κ. Β. Χουλιαρά, κ. Γ. Χαλκιά, κ. Μόρφη, την  κα. Μ. Μακρή, κα. Β. Ακριβοπούλου, κ. Α. Χριστόπουλο, κ. Δ. Ακριβόπουλο, κ. Ν. Μπαρτζώκα, και την κ. Στρωματιά, που ανέδειξαν την ιστορία και τη ζωή του χωριού από τους αρχαίους χρόνους ως τη σημερινή εποχή.

Τη χορωδία του Δήμου Αλμυρού, τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Βρύναινας «Η Όθρυς» και τον Σύλλογο Βλάχων επαρχίας Αλμυρού, για τους παραδοσιακούς χορούς Θεσσαλίας που χόρεψαν.  Την ορχήστρα του κ. Τσάτσου.  Τον Όμιλο Ερευνών Πηλίου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Πλατάνου «Η Πρόοδος», τον Δήμο Αλμυρού για τη διάθεση των παραδοσιακών ενδυμασιών του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου της Βρύναινας.

Το τυπογραφείο Δημοπούλου, την κηποτεχνική Χουλιαράς. Τους Συλλόγους και Συνεταιρισμούς της περιοχής για τα τοπικά προϊόντα που παρουσίασαν. Τους κατοίκους του χωριού που έδειξαν τη διαδικασία μαζέματος και δεσίματος του τσαγιού.  Τις κυρίες του χωριού που ανταποκρίθηκαν με το παραπάνω στην ετοιμασία και παρουσίαση πληθώρας και ποικιλίας φαγητών και εδεσμάτων, τους τοπικούς παραγωγούς που πρόσφεραν προϊόντα όπως αρωματικά φυτά, τσάι, ρίγανη, λεβάντα, κρασί, μέλι κ.α., και όλους όσους παρευρέθηκαν κατοίκους και επισκέπτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας ενθάρρυναν με το χειροκρότημά τους.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Βρύναινας
«Η Όθρυς»
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.