Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών και συμμετοχή στο 6ο summer camp για τους μαχητές του Λεωνίδα Αντώνη
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στη σχολή πολεμικών τεχνών του sensei Αντώνη Λεωνίδα 4 dan στον Αλμυρό.

Το διήμερο 11 και 12 Ιουνίου 2018, οι μαθητές εξετάστηκαν στην ύλη της πολεμικής τέχνης Budokai, στο παραδοσιακό και αγωνιστικό Kyokushin karate, σε τεχνικές Jiu Jitsu, αλλά και στη σωστή εκτέλεση των Katas (σύνολο τεχνικών με υποτιθέμενους αντιπάλους).

Ο sensei Λεωνίδας Αντώνης συνεχάρη όλους τους αθλητές για την μετάβαση τους στην επόμενη ζώνη, ευχαρίστησε τους γονείς των παιδιών για την προσπάθεια που κάνουν να στρέψουν τα παιδιά τους στον αθλητισμό, για τη στήριξη που του παρέχουν εμπιστεύοντάς του τα παιδιά τους.

6o summer camp

Έτοιμοι οι αθλητές της WKB HELLAS οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο καλοκαιρινό summer camp kyokushin budokai το οποίο θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 22-23-24 Ιουνίου 2018 στους Νέους Πόρους Πιερίας.

Για μια ακόμη χρονιά κοντά μας θα βρίσκονται μεγάλοι δάσκαλοι. Ο πρόεδρος της παγκόσμιας οργάνωσης World Kyokushin Budokai Kancho Pedro Roiz 8 Dan και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του kyokushin karate και ένας από τους λίγους αθλητές του κόσμου ο οποίος πέρασε με επιτυχία τον άθλο των 100 συνεχόμενων αγώνων knock down πλήρους επαφής Shihan Daniel Sanchez 5 Dan.

Βασικοί εκπαιδευτές του camp θα είναι και ο sensei Παπαπούλιος Ιωάννης (brand chief wkb hellas) όπως και ο sensei Λεωνίδας Αντώνης (national coach wkb hellas).

+

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.