ΤΙΤΑΝΕΣ: Συμμετοχή στο 1ο καλοκαιρινό τουρνουά του Γ.Σ. Βόλου στη Ν. Αγχίαλο | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

ΤΙΤΑΝΕΣ: Συμμετοχή στο 1ο καλοκαιρινό τουρνουά του Γ.Σ. Βόλου στη Ν. Αγχίαλο

Ένα ξεχωριστό απόγευμα είχαν την ευκαιρία να περάσουν οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας των ΤΙΤΑΝΩΝ Αλμυρού, αποδεχόμενοι την πρόσκληση για συμμετοχή στο 1ο καλοκαιρινό τουρνουά που διοργάνωσε Γ.Σ. Βόλου (τμήμα Ν. Αγχιάλου).

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Ιουνίου και είναι ξεχωριστό γιατί διεξήχθη σε ένα όμορφο και ιστορικό ανοιχτό γήπεδο δίπλα στο γραφικό λιμανάκι της πόλης. Η ομάδα μας παρόλο το προχωρημένο του καλοκαιριού, έδωσε βροντερό παρόν ,συμμετέχοντας με 3 τμήματα αγοριών και κοριτσιών γεννημένα από το 2012 έως το 2005.

Τα παιδιά μας για μια ακόμη φορά άφησαν άριστες εντυπώσεις τόσο για την πολυπληθή συμμετοχή της, όσο και για το αγωνιστικό της επίπεδο.

Το Δ.Σ. των ΤΙΤΑΝΩΝ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Γ.Σ.Β. και τον coach Γ. Ντάκη για την πρόσκληση στο τουρνουά, να συγχαρεί όλα τα παιδιά για τη προσπάθεια τους και να ευχηθεί σε όλους καλό καλοκαίρι.

 
Αφήστε μια απάντηση