Πιέζουν για προσοχή στη Δημοτική Κοινότητα – Συνεδρίασε με σημαντικά θέματα το τοπικό συμβούλιο Ευξεινούπολης | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Πιέζουν για προσοχή στη Δημοτική Κοινότητα – Συνεδρίασε με σημαντικά θέματα το τοπικό συμβούλιο Ευξεινούπολης

 

Τη Δευτέρα 18 Ιουνίου συνεδρίασε το τοπικό Συμβούλιο Ευξεινούπολης με σκοπό να ψηφίσει και να πιέσει για κομβικά θέματα της Δημοτικής Κοινότητας όπως: την αγροτική οδοποιία, τον ηλεκτροφωτισμό, την καθαριότητα, καθώς και την περιποίηση της παραλίας του Άη Γιάννη. Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν ο πρόεδρος Ευξεινούπολης Α. Τέφογλου και τα μέλη Θ. Μπούντης, Ε. Μπίσδα, Α. Καραμπάσης ενώ απουσίαζε η Θ. Χρήστου. Τα θέματα του συμβουλίου ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία και κατατέθηκαν στη Δημοτική Αρχή.

Έλλειψη υπαλλήλων καθαριότητας

Ιδιαιτέρως όσον αφορά την καθαριότητα, συζητήθηκε η άμεση ανάγκη διάθεσης υπαλλήλων. Σύμφωνα με τον κ. Τέφογλου η ανάγκη να βρίσκονται τουλάχιστον δύο υπάλληλοι καθαριότητας στην Ευξεινούπολη είναι επιτακτική. Σε αυτό συμφώνησαν όλοι οι σύμβουλοι με ενστάσεις πως πρόκειται για κάτι που μπορεί να λυθεί μέσω της Δημοτικής Αρχής και όχι από τους ίδιους.
Σύμφωνα με τον κ. Τέφογλου, η ανάγκη αυτή επιλύθηκε, καθώς μετά την κατάθεση των προτάσεων των συμβούλων δυο υπάλληλοι βρίσκονται καθημερινά στην Ευξεινούπολη.
Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν πως στα μέλη του τοπικού συμβουλίου δεν έχουν κοινοποιηθεί αποτελέσματα ελέγχου για το νερό της ύδρευσης, καθώς και του νερού της Καρυάς. Μετά την παρέμβαση του συμβουλίου τα αποτελέσματα κοινοποιήθηκαν και όπως φαίνεται το νερό κατάλληλο προς χρήση.

Παραλία Άη Γιάννη

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στην ανάγκη περιποίησης της παραλίας της Ευξεινούπολης. Σύμφωνα με τον κ. Τέφογλου υπάρχει έλλειψη σε ντουζιέρες και σε χώρους όπου οι λουόμενοι μπορούν να αλλάζουν μετά το μπάνιο. Σύμφωνα με τους υπόλοιπους συμβούλους, σαφώς το θέμα επείγει, πρόκειται όμως για κάτι στο οποίο μπορεί να επέμβει αποκλειστικά η Δημοτική Αρχή.
Αφήστε μια απάντηση