Γ.Σ.Α: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του μπάσκετ | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Γ.Σ.Α: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του μπάσκετ

Δημοσιεύουμε ανακοίνωση της Δ.Ε. του τμήματος μπάσκετ του Γ.Σ.Α., σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2018-2019

Ο σχεδιασμός του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ συνεχίζεται…

Μετά την άκρως επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε, όπου η ομάδα μας έφτασε μέχρι τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ε.Σ.ΚΑ.Θ και ταυτόχρονα εδραιώθηκε στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος τερματίζοντας στην 4η θέση.

Ευελπιστούμε σε μια ανάλογη συνέχεια και φέτος. Σε όλη αυτή την προσπάθεια είχαμε και θέλουμε να εξακολουθήσουμε να έχουμε στήριγμα τον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας. Η σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτιστεί ανάμεσα στον κόσμο και την ομάδα είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμη.

Για το λόγο αυτό έχουν κυκλοφορήσει τα “ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ” για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 στην τιμή των 10€. Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο που αγαπάει το μπάσκετ να προμηθευτεί τα εισιτήρια διαρκείας και να ενισχύσει την ομάδα στην προσπάθεια που θα κάνει φέτος για να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στις διοργανώσεις της Ε.Σ.ΚΑ.Θ (Πρωτάθλημα και Κύπελλο) “..ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ…ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ..”
Αφήστε μια απάντηση