6ο SUMMER CAMP BUDOKAI HELLAS στους Νέους Πόρους Πιερίας
Με μεγάλη  επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο  Summer Camp της Hellas World Kyokushin Budokai  όπου πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 20-21-22 Ιουνίου 2018 στους Νέους Πόρους Πιερίας.

Οι επίτιμοι καλεσμένοι του καλοκαιρινού camp ήταν ο πρόεδρος της παγκόσμιας οργάνωσης Kancho Pedro Roiz 8 dan και ο παγκόσμιος πρωταθλητής, αλλά και προπονητής της εθνικής ομάδας της Ισπανίας shihan Daniel Sanchez 5 dan.

Αθλητές από όλα τα dojo της WKB Hellas, του Αλμυρού, της Νέας Αγχιάλου, της Καλαμπάκας, των Τρικάλων, του Αμυνταίου, της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου έδωσαν το παρόν και αποκόμησαν τεράστιες εμπειρίες.

Το τριήμερο camp  είχε συνδυαστικό πρόγραμμα καθώς πραγματοποιούνταν 2 σκληρές προπονήσεις ημερησίως μία πρωινή στις 07.00-08.30 και μία απογευματινή στις 19.00-21.00, όπου μικροί και μεγάλοι αθλητές διδάχθηκαν και προπονήθηκαν με τους παγκόσμιας φήμης δασκάλους.

Σκοπός και επιτυχία του camp είναι βελτίωση της τεχνικής κατάρτισης των αθλητών, η κοινωνικοποίηση τους, η δημιουργία και η επίτευξη οικογενειακού κλίματος  και  η συμφιλίωση όλων των συμμετεχόντων αθλητών.

Την τελευταία ημέρα του camp πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις μαύρων ζωνών 1ο, 2ο,  dan με παρών τον Kancho  Pedro Roiz 8 dan. Οι εξετάσεις ξεκίνησαν στις 13:30 το μεσημέρι στην αίθουσα του δημοτικού σχολείου των Νέων Πόρων και ολοκληρώθηκαν στις 18.00. Στη συνέχεια όλοι οι αθλητές μετέβηκαν στό γήπεδο όπου σειρά είχαν τα fight των αθλητών υπό το βλέμμα δασκάλων, γονιών ,φίλων και περαστικών. Από τη σχολή των Μαχητών εξετάστηκαν για το βαθμό του 1ου dan  η Σιμπλίδη Χριστήνα από τη σχολή του Αλμυρού και η Πάσιου Ελένη από τη σχολή της Νέας Αγχιάλου.

Τέλος, η τελευταία βραδιά άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις γιατί ακολούθησε το αποχαιρετιστήριο πάρτι στην καφετέρια Marabu όπου ήταν και χορηγός της βραδιάς, και απονεμήθηκαν τα διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές.  Επίσης χορηγός του camp ήταν και η κρεπερή Μπαμ Μπαμ από τη Καλαμπάκα.

Έχοντας ολοκληρώσει και φέτος έναν κύκλο με μεγάλη επιτυχία ο δάσκαλος Αντώνης Λεωνίδας θέλει να συγχαρεί όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους στο camp να ευχαριστήσει όλους τους γονείς που ήταν κοντά μας, τους δασκάλους από το εξωτερικό και να ευχηθούμε καλό καλοκαίρι σε όλους.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.