Χορωδιακή βραδιά αφιερωμένη στον Στ. Καζαντζίδη από το Λαογραφικό Πτελεού
Χθες Παρασκευή 14 Ιουλίου, στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Πτελεού, παρουσιάστηκε η 1η Εκδήλωση του Λαογραφικού Ομίλου Πτελεού. Τις εκδηλώσεις άνοιξε η χορωδία του Ομίλου, με μαέστρο τη Μαριάννα Σαμαρτζή και τους εξαίρετους μουσικούς που τη συνόδευσαν, Άκη Μπουκουβάλα, Κωνσταντίνο Χαβέ και Γιάννη Καμπουρίδη.

Η μουσική βραδιά ήταν αφιερωμένη στο Στ. Καζαντζίδη. Την ηχητική κάλυψη, ανέλαβε η ΠΕ Μαγνησίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Θυμίζουμε το υπόλοιπο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Λαογραφικού Ομίλου Πτελεού:

ΙΟΥΛΙΟΣ

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018: Παρουσίαση του τμήματος του χορευτικού ενηλίκων του Ομίλου σε εκδήλωση στην Παιανία Ανατολικής Αττικής.

Κυριακή 22 Ιουλίου 2018: Ενημέρωση για τη χρήση απινιδωτή στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Πτελεού στις 7:00μμ.

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018: Παρουσίαση του χορευτικού τμήματος του Ομίλου, σε εκδήλωση στην Σκάρφεια Ανατολικής Λοκρίδας.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018: Εκδήλωση του τμήματος της χορωδίας του Ομίλου, στον λιμενοβραχίονα, στο πηγάδι Πτελεού, στις 8:30μμ

Τρίτη 14 Αυγούστου 2018: Η χορωδία του Λαογραφικού Ομίλου Πτελεού θα ψάλλει τα εγκώμια της Κοιμήσεως Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πτελεού.

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018: Εκδήλωση του χορευτικού τμήματος του Λαογραφικού Ομίλου (παιδικό και ενηλίκων), στην πλατεία Πτελεού στις 8:30μμ..

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018: Φιλανθρωπική εκδήλωση της χορωδίας του Ομίλου σε συνεργασία με τον Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Πτελεού και τον σύλλογο «Ο Εσταυρωμένος» στο προαύλιο της εκκλησίας στις 7:30μμ

 

 

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.