Συναυλία με τη Λαμπρινή Καρακώστα στη Σούρπη


 

Εξαιτίας της απώλειας ενός αγαπημένου προσώπου της τοπικής κοινωνίας, η συναυλία με την Λαμπρινή Καρακώστα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Ιουλίου.

Μια μαγική μουσική βραδιά υπόσχεται να μας χαρίσει η Λαμπρινή Καρακώστα την Παρασκευή 29 Ιουλίου στις 21:00 στο καφέ – μπαρ Υποβρύχιο στην Αγία Τριάδα Σούρπης.

Η Λαμπρινή Καρακώστα έχοντας ολοκληρώσει την τετραετή συνεργασία της με τον Σωκράτη Μάλαμα όπου κέρδισε τις εντυπώσεις ως ερμηνεύτρια, μας συστήνεται πλέον και ως δημιουργός, λίγο πριν τη κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού της άλμπουμ. Με την κλασσική της κιθάρα και το μετ αλόφωνο της, πότε μας συγκινεί με την ευαισθησία της και πότε με τα κρουστά της, μας ξεσηκώνει.

Παρέα με την εξαιρετική τσελίστρια Δέσποινα Σπανού, μας παρουσιάζει τα νέα της τραγούδια, συμμετοχές της στη δισκογραφία, τραγούδια νέων δημιουργών με κοινές ανησυχίες αλλά και διασκευές αγαπημένων της τραγουδιών.

Εκεί που η παιδικότητα συναντά τη θηλυκότητα, η εσωτερικότητα την ένταση, το όνειρο την πραγματικότητα, η δημιουργός και ερμηνεύτρια θα παίξει και θα τραγουδήσει, για να μας θυμίσει πως μόνο «η Αγάπη μένει».

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.