Αυξημένος ο δείκτης επικινδυνότητας πυρκαγιάς στην περιοχή μας 11 και 12 Αυγούστου | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Αυξημένος ο δείκτης επικινδυνότητας πυρκαγιάς στην περιοχή μας 11 και 12 ΑυγούστουΑυξημένος είναι ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς, το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Αυγούστου. Στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αλμυρού, θα ενεργοποιηθεί το δεύτερο στάδιο ετοιμότητας. Ο προϊστάμενος του Π.Κ. Δρυμώνα κ. Παναγιώτης Γκουκουτούδης δηλώνει σχετικά με το θέμα:

Την Παρασκευή 10/8 και για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί, ο δείκτης επικινδυνότητας πυρκαγιάς είναι αυξημένος. Στην περιοχή μας, ενεργοποιείται το δεύτερο στάδιο ετοιμότητας, το οποίο περιλαμβάνει αυξημένη διασπορά οχημάτων παράλληλα με περιπολίες από Πυροσβεστική, Στρατό, Αστυνομία και Εθελοντικές ομάδες.

Εφιστούμε την προσοχή στους συνδημότες μας προς αποφυγή οποιασδήποτε ενέργειας η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει πυρκαγιά.

Παράλληλα, προσδοκούμε στην καταγραφή και καταγγελία παραβατικών ενεργειών οι οποίες ενδεχομένως να πέσουν στην αντίληψη τους.

 

Τα τηλέφωνα στα οποία μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες είναι: Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δρυμώνα 2422026273, Πυροσβεστική Υπηρεσία 199.

 
Αφήστε μια απάντηση