Δελτίο Ειδήσεων – Σε ένα Link… οι τίτλοι της επικαιρότητας – πρωί 10-8-2018 | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Δελτίο Ειδήσεων – Σε ένα Link… οι τίτλοι της επικαιρότητας – πρωί 10-8-2018

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας μέχρι τώρα 10 Αυγούστου 2018. “Ανοίξτε” όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες.

290 νέες θέσεις στις Αστυνομικές Σχολές

Η κατανομή 290 υποψηφίων στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ, ρυθμίζοντας και επίσημα τον καθορισμό της προκήρυξης. Συγκεκριμένα, η προκήρυξη προβλέπει 250 θέσεις στη Σχολή Αστυφυλάκων και 40 στην αντίστοιχη των Αξιωματικών. Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους, τα εξής δικαιολογητικά.

Σε ποιες περιοχές είναι πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή

Επενδύσεις σε οινοποιεία οι οποίες σε περιπτώσεις συνεταιρισμών μπορεί να φτάσει έως και τα 500.000 ευρώ περιλαμβάνει το νέο πρόγραμμα (2019-2023) «Επενδύσεις σε επιχειρήσεις οινοπαραγωγής», οι όροι και οι προϋποθέσεις του οποίου δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ.

Από 20 Αυγούστου ξεκινά η συγκομιδή στις πρώιμες ποικιλίες ροδιού, νέα προϊόντα μεταποίησης πάνε στην αγορά της κοσμετολογίας

Μειωμένη αναμένεται να είναι η φετινή παραγωγή ροδιού λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών. Αυτό που προσπαθούν οι παραγωγοί είναι να είναι καλής ποιότητας για να πουληθεί σε καλή τιμή. Από τις 20 Αυγούστου αναμένεται να ξεκινήσει η συγκομιδή στις πρώιμες ποικιλίες ροδιού. Η παραγωγή στην χώρα μας κυμαίνεται σε περίπου 15 – 20 χιλιάδες τόνους, με ποσοστό 65% να πηγαίνει στη μεταποίηση.

 Αφήστε μια απάντηση