Αστείρευτο κέφι στον καλοκαιρινό χορό των Αργιλοχωριτών
Το βράδυ του Σαββάτου 11 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε ο καλοκαιρινός χορός του Συλλόγου Καππαδοκών Αργιλοχωρίου “Το Τσαρικλί”, στη πλατεία του Αργιλοχωρίου. Πιστός και φέτος στο ραντεβού του, ο Σύλλογος έχει οργανώσει ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα, με την έναρξη των εκδηλώσεων να γίνεται στις 9 Αυγούστου. Η ορχήστρα του Γιώργου Πάγκαλου, ανέλαβε το μουσικό πρόγραμμα, ανεβάζοντας τη διάθεση όλων με αποτέλεσμα το γλέντι να κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Κατά την έναρξη της βραδιάς, παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί της Καππαδοκίας, από τα νεότερα μέλη του Συλλόγου, τα οποία καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ευθύμης Ζιγγιρίδης και η Αντιπρόεδρος Δέσποινα Κεπεσίδου, ανέλαβαν το συντονισμό της εκδήλωσης, παρουσίασαν τους επίσημους καλεσμένους και την ορχήστρα και άνοιξαν το χορό με το “κόνιαλι”.

Το χορευτικό τμήμα του συλλόγου, θα συμμετέχει και στο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Αυγούστου στην Κεντρική Πλατεία Αλμυρού.

 


Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.