Θεαματικές φάσεις στο πρώτο τουρνουά μπάσκετ «Καππαδοκία»
Με συμμετοχή τριών ομάδων διεξήχθη το πρώτο τουρνουά  μπάσκετ του Συλλόγου Καππαδοκών Αργιλοχωρίου στο Κλειστό γήπεδο  Αλμυρού, χθες Κυριακή 12 Αυγούστου 2018.

Οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν από τις ακαδημίες Αργιλοχωρίου, Γ.Σ.Α. και ΤΙΤΑΝΩΝ. Ωραία, καθαρά παιχνίδια, με δυνατές φάσεις και κάτι θεαματικά καλάθια!

Το Αργιλοχώρι μάχιμο έως το τέλος κέρδισε στον ημιτελικό τους ΤΙΤΑΝΕΣ κατακτώντας την δεύτερη θέση, ενώ νικητής του τουρνουά ήταν ο Γ.Σ.Α. Όλοι οι παίκτες αντάλλαξαν χαιρετισμούς και επαίνους και βραβεύθηκαν ενώ, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ευθύμης Ζιγγιρίδης βράβευσε τους νικητές και τον πολυτιμότερο παίκτη στο τουρνουά.

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Αργιλοχωρίου, προέλασαν με πανό και συνθήματα, χειροκρότησαν τα παιδιά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά. Ε, και του χρόνου λοιπόν.

Ακολουθεί ευχαριστήριο του Συλλόγου:

Ο Σύλλογος Καππαδοκών Αργιλοχωρίου ευχαριστεί τις διοικήσεις και τους αθλητές των αθλητικών συλλόγων ( παιδικά τμήματα μπάσκετ )  ΓΣΑ και Τιτάνες για την άψογη συνεργασία τους στην διεξαγωγή του 1ου Παιδικού τουρνουά μπάσκετ “Καππαδοκία” το οποίο διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Αλμυρού. Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμο Αλμυρού για την παραχώρηση του γηπέδου και όλο το φίλαθλο κοινό που παρευρέθηκε προκειμένου να εμψυχώσει τις ομάδες. Τέλος ευχαριστούμε τον διαιτητή Χρήστο Μητσογιάννη ο οποίος εθελοντικά βοήθησε στην άψογη διεξαγωγή των αγώνων.

Για το ΔΣ του Συλλόγου Καππαδοκών Αργιλοχωρίου

Ο πρόεδρος

Ευθύμιος Ζιγγιρίδης

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.