ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΑΜΩΝ ΣΤΟΝ «ΛΑΟ» - Λαός Του Αλμυρού

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΑΜΩΝ ΣΤΟΝ «ΛΑΟ»

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΑΜΩΝ

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Νάκος Νικόλαος του Ηλία και της Μαρίας, το γένος Μπέκα, που γεννήθηκε στη Λάρισα και κατοικεί στον Αλμυρό και η Χουλή Κωνσταντίνα του Δημητρίου και της Βασιλικής, το γένος Σπανού, που γεννήθηκε στο Βόλο και κατοικεί στον Αλμυρό, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Αλμυρού.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Σακαρίκος Χαρίλαος του Αθανασίου και της Παναγιώτας, το γένος Μπιρμπίλη, που γεννήθηκε στο Βόλο και κατοικεί στον Αλμυρό και η Σημάτη Θεοδώρα του Γεωργίου και της Μαρίας, το γένος Μπακάμη, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στο Κρόκιο Αλμυρού, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Αλμυρού.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Κασπαρούδης Κωνσταντίνος, του Ιωάννη και της Ιωάννας, το γένος Συνάζου, που γεννήθηκε στην Ευξεινούπολη Αλμυρού και κατοικεί στην Ευξεινούπολη Αλμυρού και η Χασιώτη Στυλιανή, του Γεωργίου και της Αγγελικής, το γένος Γιαννέλου, που γεννήθηκε στη Λάρισα και κατοικεί στον Αλμυρό, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Αλμυρού.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Μπουρλής Χρήστος, του Ελευθέριου και της Δήμητρας, το γένος Μαμούρα, που γεννήθηκε στον Βόλο και κατοικεί στην Ευξεινούπολη και η Κουτσούμπα Αντιγόνη, του Κωνσταντίνου και της Μαρίας, το γένος Τσαβέ, που γεννήθηκε στον Βόλο και κατοικεί στην Ευξεινούπολη, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου.

 
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.