Ο αγιασμός των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου Ανατολικής Ρωμυλίας - Λαός Του Αλμυρού

Ο αγιασμός των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου Ανατολικής ΡωμυλίαςΤο απόγευμα του Σαββάτου 22 Σεπτεμβρίου 2018, τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου Ανατολικής Ρωμυλίας Ευξεινούπολης, στο πολιτιστικό κέντρο Ευξεινούπολης.

Μέλη και φίλοι του Συλλόγου έδωσαν το παρόν ευχόμενοι μια δημιουργική χρονιά με πολλές επιτυχίες για τον Σύλλογο. Το παρόν έδωσε κ Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ευξεινούπολης κ. Αργύρης Τέφογλου, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΠΟΣΑΡ κα Γερακίνα Μηνούδη, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης κα Χρύσα Μαρδάκη και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ευξεινούπολης και Περιχώρων «Η Στάνη» κ. Γιάννης Πρεβεζάνος.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης Γεώργιος Γιαννιός ο οποίος ευχήθηκε στους χορευτές, τα μέλη και το νέο Δ.Σ. καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία.

Η έναρξη των μαθημάτων αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών, ενώ και φέτος θα λειτουργήσει τμήμα λάτιν με τον χοροδιδάσκαλο κ. Αντώνη Στάμο.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.