ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ – ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΑΡΔΑ
 
ΠΑΝΑΘΗΝΑ’Ι’ΚΟΣ – ΓΙΑΝΝΙΝΑ : Τσαφ τσουφ , τσαφ τσουφ το τρένο περνά, τσαφ τσουφ τσαφ τσουφ και δεν σταματά. Τρένο η πράσινη αρμάδα του Δώνη, όχι μόνο κερδίζει αλλά παίζει και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Με αντίπαλο τον Πας θα βρει μια ομάδα βρώμικη που παίζει ξύλο και θα προσπαθήσει να κλέψει ότι μπορεί. Τα πιτσιρίκια του Πάο όμως δεν μασάνε και σε απόδοση που βρίσκω τον άσσο, πάνω από 1,70, είναι άκρως ελκυστικές για να ποντάρουμε. Ελπίδες έχει και το under 2,5 σε λίγο μικρότερες τιμές στο 1,65, με προβληματίζει και το 2 έως 3 τέρματα, διότι πληρώνει 2,00 και εμφανίζεται αρκετά συχνά στην Superleague, ΠΑΟ – 2 ΜΕ 1,70.
 
ΟΦΗ – ΑΕΚ : Έχουν θέματα και οι δύο στα μετόπισθεν, ειδικά ο Όφη έχει σε τέσσερις αγωνιστικές τέσσερα over 2,5 και πάντα το σημείο πλήρωνε σε τιμές αουτσάιντερ. Πάλι στην αναμέτρηση με την Άεκ το σημείο έχει περίπου στο 2,20 και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, ΟΦΗ – OVER 2,5 ΜΕ 2,20.
 
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ : Δύο συνεχόμενες γκέλες για την Μπαρτσελόνα είναι πολλές, ειδικά όταν είναι από την ουραγό Λεγκανές και την Χιρόνα. Η νίκη με την Μπιλμπάο είναι σίγουρη, το θέμα είναι με τι να συνδυάσουμε τον άσσο για να πάρουμε την καλύτερη απόδοση και με τις πιο σωστές πιθανότητες να επαληθευτεί το σημείο. Ο άσσος με το over 2,5 πληρώνει λίγο μόλις 1,45, με over 3,5 πάμε στις 2,00 μονάδες, θα ρισκάρω όμως στην περίπτωση που σκοράρουν οι Βάσκοι. Εκεί αν συνδυάσουμε νίκη με γκολ και των δύο πάμε στο 2,50, πολύ καλή απόδοση και στην ουσία ζητάω γκολ της Μπιλμπάο, ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – 1 ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΜΕ 2,50.
 
 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΡΙΑΔΑ : 
 
ΠΑΟ 1 – ΟΦΗ OVER 2,5 – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1 ΚΑΙ ΓΚΟΛ
 
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ : 9,35.
 
Τα σημεία είναι προτάσεις, η τελική επιλογή είναι δική σας.
 
Καλή επιτυχία σε ότι παίξετε.
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.