Αλμυρός: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση κλοπής γνωστού κοσμηματοπωλείου | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Αλμυρός: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση κλοπής γνωστού κοσμηματοπωλείου Ταυτοποιήθηκαν δύο από τους δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής

Δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, σχετικά με την ταυτοποίηση δύο εκ των δραστών της κλοπής σε κοσμηματοπωλείο που συνέβη στις 17 Σεπτεμβρίου 2018:

Εξιχνιάστηκε μετά από ενδελεχή και μεθοδική αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, κλοπή σε κοσμηματοπωλείο που διαπράχθηκε στον Αλμυρό Μαγνησίας τον προηγούμενο μήνα.

Ταυτοποιήθηκαν δύο από τους δράστες, ηλικίας 31 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε έπειτα από συλλογή και συνδυαστική αξιολόγηση και αξιοποίηση όλων των στοιχείων που προέκυψαν κατά την εξέλιξη της ερευνητικής διαδικασίας, οι δύο δράστες μαζί με τουλάχιστον τρεις άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς τους, τις πρώτες πρωινές ώρες της (17-09-2018) στον Αλμυρό, διέρρηξαν κεντρική είσοδο κοσμηματοπωλείου και αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα και τιμαλφή.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί τον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου για την ταυτοποίηση των υπολοίπων συνεργών των δραστών.
Αφήστε μια απάντηση