Μια Αλμυριώτισσα στους «εκλεκτούς» του Μητρώου Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Μια Αλμυριώτισσα στους «εκλεκτούς» του Μητρώου Στελεχών της Νέας ΔημοκρατίαςΜια Αλμυριώτισσα, η Ελένη (Έλενα) Ράπτη, βρίσκεται μεταξύ των 135 «γαλάζιων» στελεχών που αναδείχθηκαν μέσα από το Μητρώο Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, δύο χρόνια μετά την δημιουργία του, και πλέον μπαίνει στην πρώτη γραµµή του αγώνα, αξιοποιούμενη είτε ως υποψήφια Βουλευτής, είτε ως υποψήφια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, είτε ως κομματικό στέλεχος του κυβερνητικού μηχανισμού, στην περίπτωση που η Νέα Δημοκρατία έρθει στην εξουσία.

Η Έλενα, είναι 39 ετών, έγγαμη, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών και έχει αξιοσημείωτη ακαδημαϊκή και επαγγελματική διαδρομή. Σπούδασε νομικά σε Ελλάδα και εξωτερικό, έκανε μεταπτυχιακά στο Διεθνές δίκαιο και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, είναι υποψήφια διδάκτωρ Ευρωπαϊκού δικαίου με ερευνητικό πεδίο το μεταναστευτικό ζήτημα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ, έχει παρακολουθήσει σημαντικό αριθμό επιμορφώσεων σεμιναριακού τύπου.

Επαγγελματικά, εργάζεται ως Προϊσταμένη του 6ου γραφείου Νομικών Υποθέσεων της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Θεσσαλίας με έδρα τη Λάρισα, ενώ έχει χρηματίσει δικηγόρος επί σειρά ετών.

Για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, μετά τη σημαντική αυτή εξέλιξη για την ίδια αλλά και ενδιαφέρουσα είδηση για τον Αλμυρό, επικοινωνήσαμε μαζί της, και μας παραχώρησε την ακόλουθη δήλωση:

«Με τιμά ιδιαίτερα η επιλογή μου στην προμετωπίδα του Μητρώου Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, καθώς, το καινοτόμο, και αξιοκρατικό αυτό εγχείρημα του Προέδρου, κ. Κυρ. Μητσοτάκη, απέδειξε ότι αποτελεί τη συνισταμένη νέων, άφθαρτων, υγιών και παραγωγικών δυνάμεων, οι οποίες, δίπλα σε όλα τα υπάρχοντα στελέχη, φίλους και υποστηρικτές της παράταξης, θα συστρατευτούν με μόνο στόχο την απαλλαγή της πατρίδας από το λαϊκισμό, την αναξιοκρατία και τη φτωχοποίηση που επέβαλλε η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».
Αφήστε μια απάντηση